0

artuklular hakkında aslında genel olarak kötü bir düşüncem yok her ne kadar son zamanlarda artan youtuber'ı sayısı da ve önüne gelen saçma sapan gereksiz gelsin hiç kimsenin işine yaramayacak bir şeyler üreterek kendini youtuber ihlal ettiğinden beri hani bazı insanlar youtube'a karşı bir tepki oluşturmaya başladı ve hani youtube youtube youtube youtube diyorlar ama hiçbir işe yaramıyor youtube göre kusura bakmasın bazıları gerçekten boş yapma o işi hakkını yaparak erenler'de var mesela şimdi burada kanal ismini vermeyeceğim ama bir sürü bilgilendirici kanal var ve bu kararlar gerçekten küçük büyük herkesin izleyip hani bey'e kazanabilecek arama bir de şimdi yine şey yapmak istemem enes batur'un bilmiyorum milyonlarca abonesi var ama enes batur bence hiç kimseye bilgi verecek ya da hani bir bilgi alışverişi falan sağlamıyor gereksiz bir şekilde izleniyor ve gereksiz yere çocuk para kazanıyor hani bilmiyorum bence andı parayı hak etmiyor ben böyle düşünüyorum onun dışında işini hakkıyla yapan insanlara gerçekten bilgi aktarım yapabilir mi önyargılı olmayan insanları insanları sayesinde bir miktar para kazandıktan sonra o insanları küçümseyerek ve bu parayla hava almaya çalışacak biri olmadığı sürece bence youtuberlar da normal insanlar gayet güzel anlaşılabilir insanlar ama bazıları din gibi bu konuyu abartıyor bu gereksiz bilgi sahibi var şu süreçte

0

youtube da güzel içerik üreten emek verenler hakkını alıyor ama insanları salak yerine koyarak kandırarak birşey yapıyorlar yani parayı bulan değişiyo itici oluyor.

0

hepsi para için yapıyorlar ama bazı güzel kanallar var eğlenceli içerikli

0

kendilerini ifade etmek için bazen çok konuştuklarını düşünüyorum. yani gereksiz veya fazla cümle tükettikleri zama n konu dışına sapıkları zaman dinleme hevesim kaçıyor. konu içinde kalsalar daha akıcı konuşmuş ve kısa konuşsalar daha ilgimi çeker açıkcası. güzel bir iş yapıyorlar bence ama bazen çok konuşuyorlar konu dışına sapabiliyorlar buna dikkat ederlerse sorun olmaz bence.

0

cok bos gereksiz youtube erler var bunlari cikarirsak gayet başarılı insanlar ozgun icerik uretmek kolay bir is değildir bir emek var sonucta emege saygi begenmesemde saygi duyarim bir çoğuna

0

youtuberlar iyi zeki insanlar bence. becerikli yani hem üretiyor hem kazanıyor.

0

yürünür hakkında ne düşünüyoruz yutubur para kazanmasını. bilen kendi çektiği videolar la ünlü olan milletin ilgisini çeken ve bazı lao iyi video paylaşan bazıları da berbat olan kişiler

0

youtuberlar hakkinda ki dusuncem;bence guzel icerikler uretenler icin kazandiklari para sonuna kadar helal olsun.
cidden kolay bir is mis gibi gozukse de,bu isin montaj kismi cidden emek isteyen kisimdir.
youtuberlik herkesin aklinda olan ama bir cok kisinin cesaret sdemedigi veya altindan kalkamadigi bir platformdur bence.

0

sürekli video çekerler. bazıları saçma içerik yapıyorlar.

0

valla benim gordugum sacma sapan seylerden milyonlar kazaniyorlar.

0

bu işi gerçekten belirli kesimler tarafından saygı görerek ifa edenler var.ancak özellikle son zamanlarda içerik kalitesi bakımından son derece zayıf olarak çekilen videolarla youtuber olma hayaline kapılan kişi sayısı da azımsanmayacak kadar fazla.hal böyle iken bu işi gerçekten kaliteli bir ürün ortaya koymaya çalışanlara saygı duymakla beraber aksi durumdakiler de bu işin itibarını zedeliyorlar.

0

para için aklınıza gelebilecek her şeyi yapmaya hazır bibomba

0

yaptıkları rezil işleri millete izletiyorlar işte bir de. faydalı ve çok izlenen bir kanal olup olmadığını bilmiyorum açıkçası.
bildiklerimiz
danla biliç
enes batur
reynmen vesaire..