0

çok sabırlıyım gerek bir buluşmaya gittiğim zaman beklemek açısından olsun ki sırf gittiğim yerde önce kendim vakit geçirebilmek için erkenden gider etrafı gezerim , gerek bir insanın karakteristik yapısına sabretmek açısından fakat sabrım taşarsa silerim yani herhangi bir zarar vermem ama kendime de zarar vermesine izin vermeden hayatımdan çıkartırım.

0

hakim olduğum konuda sabırlıyım. olaylar karşısında genelde hiperaktifimdir.

0

duruma göre sabırlı olabiliyorum, duruma göre de sabırsızlıkla yüz yüze geliyorum. hayat böyle bişey değil mi zaten, mutluluk bir an da çatkapı karşına dikiliyor, mutsuzluk da kanser gibi içine sığıyor bir an da.çok beklemeyi pek sevmediğim için %51 sabırsızım diyebilirim, sabreden derviş muradına ermiş diyerek bazen de kendimi avutarak sabrediyorum olayların karşısında ama sabır harbiden her yüreğin harcı değil.

0

bazen çok sabırlı olabiliyorum ama bazense gün geliyor ki 1 dakika bile sabır edemiyorum

0

bazen çok sabırlı olabiliyorum ama bazense gün geliyor ki 1 dakika bile sabır edemiyorum

0

sabırlı bir insanımdır aslında genellikle öyledir. sabır ederim ve sabrım taşına parlaeımşçğmde biriktirir bir çok şeyi yani sabırlı bir yapıya sahibim diye düşünüyorum.

0

çooook sabırlıyım hep herşey güzel olacak diye sabredersin arkadaşlarım derki taş olsa çatlar senin bu sabrına hayranız yani sabır bende

0

7 aylık doğmuş bir insan olarak hep sabırsız biri olduğuma inanıyorum ama yaşadığım hayat şartları ile peygamber sabrı olduğunu kendimde gördüm ey hayat nelere kadirsin

0

ben normalde sabırlı bir insanımdır ama bazı durumlarda sabırsız olduğum zamanlar oluyor.her insanın sabırsız olduğu durumlar olmuştur.bir söz verildiği zamanlarda insan sabırsızlıktan eli ayağına dolaşır.

1

bir saati yarım saatte yaşamak isteyecek kadar çok sabırsızım.