0

bence böyle bir zorunluluk olması kesinlikle dooğru bir karar olur çünkü çoçuklar anaokulu kreş gibi kurumlarda sosyal zekalarını pratik zekalarını okul ön yargılarını yıkıyorlar bence on numara uygulama keşke benim zamanımdada olsaymışta bende gidebilseymişim artık hayat daha çok olanaklı ve daha çok kolay ve masraflı işin özü çoçukların gelişimi için yararlı buluyorum...

0

okul öncesi tabiki daha faydalidir.çocuklarin gelişimi icin herzman ilk plandadir.vede yürülükde bu kesinlesmelidir.belki maddi durumu için gönderemeyenler varsa bunada devlet bir çözüm bulmalidir.bu yüzden belki daha çok etkili olur durum benim düşüncem bu ama okul herzman egitici bir kurumdur.

0

okul öncesi eğitim kesinlikle zorunlu olmalıdır.eğitim konusunda çok gerıden geliyoruz. okul once si eğitimini önemsemeyen yada bilmeyen aıleler dusunulurse zorunlu olmalıdır.. çünku zorunlu olmadıkça anaokullarından belli bir miktar aidat alınmaktadır. bunuda aileler külfet oalrak görüyor.

0

okul öncesi eğitim zorunlu olmalıdır. çocuklar bu yaşta daha birinci sınıfa başlamadan hayal güçlerine yön vermeye bundan sonraki yaşamları boyunca ne yapmaya ve hayallerinin peşinden koşmaya ve ileride sevebileceği bir işte çalışmaya burada alacağı eğitimle yön verecektir

0

okul öncesi eğitim elbette ki zorunlu olmalı. bu aslında yıllar önce atılan ve nihayete erdirilmeyen bir konu. sebebi ise alt yapı yetersizliği. bu kadar imam hatip okulu açılırken herşeye butce var okul öncesi eğitime yok. eğitimde başarı oranı yüksek ülkelere baktığımızda genel olarak gördüğümüz ortak noktası zorunlu okul öncesi eğitimi. donanımli öğretmenler ve uygun çevre ile okul öncesi eğitim çocuğu sadece ilkokula hazirlamakla kalmıyor tüm yaşamını etkileyen, başarıya goturen altın bir dönem haline geliyor. biz hala zorunlu olsun mu olmasın mı tartışmasi yaparken eğitim sistemi ne hale geldi. kesinlikle zorunlu olmali. hem de bir an evvel.

0

olsun ama düzgün bi şekilde olsun. anaokulunda çocuklara oyun oynatıp duruyolar sonra çocuklar ders işlemeye başlayınca okuldan sıkılıyor ama oyun oynamaya koşarak gidiyolar. çindeki gibi olsun tuvalette bile sıraya girmesini öğretsinler.

0

hayır böyle bir zorunluluk olmamalı

0

zorunlu olması gerekmez ama herkesin bu eğitimi alması iyi olur

0

şu zamanda zorunlu olmalı. çünkü şuanki ebeveynlerin her ikiside çalışıyor ve çocukla ilgilenemiyorlar, okul öncesi eğitim alırsa bir çocuk hem evde anne baba yokken sıkılmaz hem okul ortamına alışır.