0

anaokulu ve kreş çoçuklar için çok faydalı bana göre beyinleri her türden gelişiyor

0

evet okul öncesi okul çocuklar için oldukça faydalıdır. çocuk bu dönemde sıkılmaz bir uğraş bulur yeteneklerini keşfeder veya bu evrede de ana okulunda bir çok anlamda eğitim görür bilinçlenir. ayrıca çocuğun sosyelleşmesi içinde okul öncesi eğitim iyi olacaktır. böylece topluma insanlara daha çok adeta olmuş olur daha çabuk ısınır ve alışır. çocuk bu dönemde bilinçlenir çeşitli oyunlar oynar öğrenir öğretmeniyle veya arkadaşları iöeiletişim kurmayı onları sevmeyi onlarla eşyalarını paylaşmayı vb. bir çok şeyi öğrenir. okul öncesi eğitim bir çocuk için çok faydalıdır.

0

tabiki anasinifi cocuklara eglence hemde okula alismasi okuma yazma vede okuldaki kalabaligin etkisinden etkilenmemesi icin ogretmenlerini saymasi sevmesi hep annesini veya aileden birsini aramasin die yapilan bir tür ön çalismadir.tabiki seneye daha etkiliolur hemdeokulu sevmesinietkiliyor.hemde beslenme olarak ogretmenlerinin yaptigi calismalar var onlardanda kendi besinlerini karsilayarak daha hafızasi güçlü durumda oluyor.

0

okul öncesi eğitim insanların çocukluk çağı için oldukça faydalıdır.

0

evet çocuğun sosyalleşmesi için yararlıolduğunu düşünüyorum

0

faydalıdır bilgi almaya ne kadar erken başlarsa o kadar bilinçli ve eğitimli bir birey olur ve okulda o kadar zorlanmadan bilgi alır bilgi verir ve okula bilinçli biri olarak gider derslerinde zorlanmaz.

1

bence faydalıdır ve okula alışmaları için arkadaşlara ısınmaları için çok iyi bir uygulamadır