0

yoo rahatsız olmuyorum tam tersi hoşuma gittiği bile oluyor bazen

0

evet cok rahatsız olurum darlık çöker bana ama yınede bıle bıle ev temız lıklerınde kullanıyoruz

1

kesinlikle çok rahatsız edici. rahatsız olmayan yoktur herhalde. aynı zamanda vücuda zararlı

0

evet kesinlikle. bazen annem lavabolara falan öyle bir döküyorki berbat kokuyor nefes alamıyorum. açıyorum camı pencereyi. gerçi önceden daha çok kullanırdık ondan, şimdi daha az kullanıyoruz. sirke- karbonat daha çok. onlar daha iyi yapıyor. üstelik parlıyor ışıl ışıl.. ama sirke de berbat kokuyor da işte ona da zamanla alıştık diyelim.. çamaşır suyu kokmasındansa..

0

hayır çamaşır suyu kokusundan rahatsız olmuyorum o kokuyu aldıkça evin temizlendiğini hissediyorum ve bazen bol bol koyuyorum harika kokuyor sadece çamaşır suyu değil diğer deterjanların kokusunu da seviyorum ve bol koyuyorum.

0

evet hemde çok fazla rahatsiz oluyorum kokusunu soludugumda midemde rahatsizlik olup sismeye ve agrimaya basliyor elime kokusu sinmisse bir seyler yiyip icemiyorum zaten kimyasal oldugu icin insan vucuduna zararlidir bu yuzden dikkat etmeliyiz

1

evet abla ya boğazım çok ağrıyor çamaşır suyu kokusundan. bir de faranjitim var hiç sorma ama çamaşır suyu olmadan da temizlik olmuyor. mecbur katlanıyoruz ağrılara.