0

kova burçları hümanist insanlardır pozitif insanlardır . dost canlısı insanlardır. mucittirler akıllı insanlardır.idealist yapıda özelliklere sahiptir kova burçları. değişiklikleri seven yapıları vardır ve entelektüel yapıya sahiptirler. sabit fikirli yapıya da sahip olabiliyorlar . hayal güçleri oldukça yüksek burçlardır kova burçları . dikkat çekmek isteyen dikkat çekmeyi seven insanlardır. sosyal insanlardır . çok arkadaş dost canlısı insanlar olabiliyorlar arkadaşlık ilişkileri daha kuvvetli insanlardır . çok akıllı insanlardır.dürüst ve güvenilir insanlardır. duygusal anlamda hassas insanlardır.eğlenceli insanlardır. insanlara gayet açık davranırlar açık sözlü insanlardır. maddi konular da savurgan tutumları olabilir. kova insanı pratik ve çalışkan insandır dahi burçtur kovalar öyle söylenir. hal ve tavırları beğenilir düşünceleri dinlenen bir insandır sosyal ortamları sever eğlenceyi sever mizahı sever insanlardır. insan ilişkileri kuvvetli ve iletişim kurmayı fikirlerini paylaşmayı seven insanlardır.

0

dost yanlısı yapıları vardır kova burçlarının. hem değişip yine de aynı kalabilen ender kişilerdir bu burçtan olanlar. çocuklarına büyük insan gibi davranabiliyorlarmış kova burcu kadınları. öyle mi hanımlar :d günün değişen koşullarına çok çabuk adapte olabiliyorlarmış.

0

hayal gücü sınırsız,akılcı,sezgisel,dik kafalıdırlar.

1

kova burcu tüm burçlar içinde en uyumsuz burç olarak bilinir. ayrıca kova burcu deneyselliğin ve özgünlüğün burcudur. insanları genellikle özgürcü bir yapıya sahiptirler ve ayakları yere sağlam basarlar. kural tanımaz ve kuralları riayet etmezler. çok bencil ve kendilerinden emin tavır takınırlar.