0

kova burçları kova burçlarının özellikleri şunlardır kova burcları çok hayalperest lerdir sanki gerçek hayatta yaşamıyorlar da hayal dünyasında yaşıyorlar gibi yaşarlar sürekli hayalperest duygular içersindeler. çok sabırlı burçlardır mesela benim nişanlım da aynı şekilde kova burcu ben ondan dolayı biraz zorlandım tartıştığımız da sürekli konuyu tartışıp cozecegimiz yerde üstünü kapatırdı. o beni çıldırtır dı hiçbir şey olmamış gibi davranıyor du kıskanç değillerdir ama sahiplenici dirler çok severler. oldukça odun birileri bir arada sırada sürpriz yaparlar çok sürpriz yapmazlar güzel bir söz sadece aşkım sevgilim canım bu tür şeyler bir şiir ya da başka şeyler yapmazlar romantiklik sıfırdır bu kadar biliyorum belki daha vardı ama şu an aklıma gelenler bunlardır.

1

burcunun yönetici gezegeni uranüstür. uğurlu taşları ametist ,uğurlu sayıları 4 ve 8 ,uğurlu günleri çarşamba ve uğurlu rengi koyu mavidir.
kova burcunun kavrama yeteneği oldukça gelişmiştir. kova burçları için bireycilik önemli değildir onlar toplum insanlarıdır.kova burcu kişileri kesinlikle bencil kişiler değildirler ve çevrelerindeki insanları düşünürler. genellikle dengeli bir kişilikleri vardır.
kova burçları genellikle utangaç ve sessiz vardır her zaman başkalarına yardım etmeyi seven insanlardır. bulundukları ortama kolayca uyum sağlayabilen enerjik kişilerdir. kolay kolay yakınlık kurmazlar bu yüzden de soğuk ve duyarsız kişiler olarak algılanabilirler.
hava burcu kadınlarının cazibeli bir yapıları vardır ancak bu cazibeleri soğuktur. ilişkilerinde kendi hayatlarına karıştırılmasından pek hoşlanmazlar. özel alanlarına saygı duyulmasını isterler. açık fikirli diller ve partnerlerinin de bu şekilde olmasını isterler. toplumda adaletin savunucusudurlar ve değişime açıktırlar.

kova burcu erkekleri ise ciddi kişiliklere sahip de ancak bunun yanında tuhaf ya da espri anlayışları vardır. bu espri yeteneklerini genellikle hoşlandıkları kişilere etkilemek amacıyla kullanılırlar. çok fazla sadık erkekler değildirler ve aynı anda birkaç kişiyle flört ederler. evlilikte kova erkeklerine göre olan bir şey değildir her zaman zoru seven kişilerdir.
kova burçlarının kendine has ve özgün kişilikleri vardır. onlar gibi düşünen insanları kolay kolay bulamazlar. çünkü çok fazla radikal fikirlerim sahiplerdir ve bir anda hızlıca radikal kararlar alabilirler.

0

ve sonunda kendi burcuna geldim sanırım . hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte düşünceleri bulunduğu anın ötesinde akılcı ve sezgiseldir. kovalar dik kafalidirlar. kendilerini dinleyenlerin ne demek istediğini anlamadığını düşünürler. kovalari tanımlayan sözcük biliyorum'dur . kova burcu insanları sevecen tavırlarıyla tanınırlar. bu kişiler bencil değildir. irk , cinsiyet ve sosyal durumuna bakmadan herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterler . modern görünüşlerine karşın inatçı ve sabit fikirli olurlar. onlara yaklaşmak zordur çünkü ne kadar dostça davranirlarsa davransinlar arada her zaman bir mesafe bırakırlar. kişisel özellikleri onlar için o kadar önemlidir ki bu yüzden en yakın ilişkileri kesip atabileceği gibi yine özgürlükleri adına her türlü ozveride bulunurlar . bu yüzden kovalara aile yaşamı zor gelir . çoğu zaman yeni şeyler keşfetmek için uğraşlara girerler . belki ilkeleri sonuna denk savunmaları onları rahatsız etmez .