0

izlemezmiyim tekrar tekrar izliyorum ve hiç sıkılmıyorum.

0

ben pek severek seyretmem çok hoşuma gitmiyor, hatta gerçeği söylemek gerekirse izleyesim gelmiyor. bir kemal sunalın olduğu yeşilçam filmlerini izlerim başka filmleri de izlemem. adamda emek var çünkü çok iyi bir insandı (allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.) bu yüzden dolayı öldüğünden bu yana tanınan iyi bir insandı.

0

evet ben everek seyrederim ve izlerim. genellikle kanalı çevirmen ne denk gelirse bakarım ve keyif alarak izlerim eski filmler o kadar güzel ki izledikçe hoşuma gidiyor ve keyifli oluyor bazen güldürüyor bazen ağlatıyor o kadar güzel sıcak bizden ve samimi duygularla çekilmiş ki eski filmler gerçekten insan severek izliyor. o büyük oyuncuların çoğu şimdi gittiler dilerim rahat ve huzurlu uyurlar hepsi ayrı ayrı özel insanlar hala yaşayanlara var tabi onalra da allah sağlık versin demeliyim o dönemki insanlar o kadar kibar ve güzel insnsalr ki yani bunu söylemek durumundayım şimdiki dünya gibi değildi o dönem daha güzel daha sıcaktı bu sıcaklığı da o tür filmler de bulduğum için bana daha samimi gelir ve bu yüzden dhaa çoks everek seyrederim

0

ben yeşilçam filmlerini çok severim. batırmak izlerim her seferinde. komediyse her defasında gülerim aşksa her defasın da hayran kalırım dramsa her seferinde ağlarım. şimdiki filmlerin artık tadı yok bir kere izliyorsun beğensen bile ikinci defa izlemezsin izlemek istemezsin. ama yeşilçam filmleri öyle mi ? hele selvi boylum al yazmalım ne güzel bir filmdir. kaç bin kere izlemişmişim kaç bin kez de izlesem bıkmam. daha ismini hatırlayamadığım binlerce güzel film, mükemmel oyuncuları... ahhh ahh ne olurdu o dönemde yaşasaydım.