0

tabi ki gidilirdi. çünkü orada yani sinemada yeşilçam filmini izlemek gerçekten çok eğlenceli ve keyifli olurdu. ama ben buna inanmıyorum. insanlar yeşilçam filmleri sinemalara gelsede gitmezler. çünkü herkes evde televizyon, bilgisayar, telefon, internet vb. şehir var oradan izlerim gitmeye ne gerek var deyip gitmeyeceğini düşünüyorum. ama bunların düşünme tarzları yanlış. doğru olan bence gitmek. onlarda birer anı. ben şunu söyleyeyim şimdi güzel bir film vizyona girmiş ve gitmek istiyorsun. gittin. hâlbuki gitmene gerek yoktu. çünkü o film bir süre sonra televizyonda yada internette olacaktı ve sen onu oradan izleyebilecektin. yani düşünceniz yanlış. yeşilçam gerçekten bana göre tüm filmlerden güzel olmayı hak ediyor. o değerli, saygılı, kibar insanları sinemaya gidip izlemek zor mu? yani gidilip izlenirdi.

0

sinemalarda eski türk filmleri vizyona girse gider miyim gitmem. tabii ki de eski yeşilçam filmlerini hâlâ sürekli televizyonda verdiklerinde izliyorum ama o filmleri izlemek için neden sinemaya gidelim ki sonuçta evimizdeki televizyonlarda en az sinemalar kadar büyük ve güzel internet bağlayarak o filmleri açar yine izleyebilirim. sinemaya zaten yeni çıkan ve hiçbir yerde gösterime girmeyen filmleri izlemek için gidiyorum daha çok çünkü fragmanı yayınlandığında görüyor ve beğeniyorum böyle olunca da gidip izliyorum. onun dışında internette bulabileceğim bir filme gidip de sinemada para vererek izlemem. çünkü zaten internette var ve onu ben televizyondan gayet güzel bir şekilde açar izleyebilirim. o yüzden de gidip sinemada boşu boşuna para vermem diye düşünüyorum. onun dışında tabii ki de yeşilçam filmlerindeki tadı şimdiki filmlerde bulamıyorum .yeşilçam filminde gerçekten ayrı bir güzel oluyor. tekrar tekrar izlediğimiz halde bıkmıyoruz bu gerçekten çok önemli bir şey bence.

0

elbette gideriz hiç bıkmadan usanmadan izlenir.

0

eski yeşilçam filmlerinin ayrı bir tadı vardı yine sinemalarda oynasa giderdim. eski aktrislerin de ayrı bir karizması ve karakteristik özelliklere sahiplerdi. güldürürken ağlatmayı başarıyorlardı. hayattan kesitler yer veriliyordu. hala unutulmuyorlar. şimdiki konular hep aynı birbirinin benzeri filmler. aşkı, yoksulluğu ve hayatı çok güzel anlatıyorlardı. nerede eski yeşilçam filmleri.