0

birden fazla para kazandıran sitelere üye olursan abartmıyorum ayda 2000 tl para alabilirsiniz.

0

bu millete poşet kanununu çıkarırsan her türlü alışmak zorunda kalır maalesef.

0

ben şimdiye kadar sadece 3 poşet satın almışım genellikle ben marketlere gittiğim zaman poşetleri çantama koyar öyle giderim bu üç poşetle ben markete gittiğim zaman poşet evde almayı unuttum işte almak zorunda kaldım bazen de gittiğim zaman az bir şey alırsam poşet almak ister misiniz dediğinde hayır diyorum şeffaf poşetlerden verir misiniz çünkü şeffaf poşetler parasızdır yani daha poşette para vermeye pek fazla alışmadım ama bazen mecbur kaldıkça alıyorum.

0

evet baya alıştım. hatta ilk başlarda kasiyer poşet alır mısınız derdi. şimdi ise ben poşet verebilir misiniz diyorum

0

henüz poşete para vermedim. uzun süre de vereceğimi düşünmüyorum. plastik olmayan ve kumaş, ip gibi malzemelerden üretilmiş alışveriş çantaları kullanıyorum.

0

alışmak mümkün değil poşete para verince kendimi enayi gibi hissediyorum o yüzden enayi olamaya gayret ediyorum ve çantamda daima poşet bulunduruyorum yakında aldığımız nefestende para alacaklar diye korkuyorum

0

yanımda poşet taşıyorum bir de bez poşetim var o poşet ile markete gidiyorum. cüzdanımda mutlaka bulunduruyordum. zaten zararlı parasından değil ama gerçekten çok güzel bir çevre düzenlemesi. çevremiz için doğa için yapılan çok önemli bir çalışmadır. bence herkes bunun bilincinde olmalı. gerçekten çok güzel bir çalışma. ben her zaman takdir ettim. poşetin az olması daha az zarar verecek hiç olmazsa sürekli her tarafta plastik poşet görmeyeceğiz. herkes duyarlı olursa daha iyi olur tabi ki.

0

hala alışamadım bu yüzden elimde bile taşırım. zaten plastiğin zararını da düşünürsek gerekmiyor file yeter . bence çok gerekli bişey de değil.

0

ben poset almıyorum yanima poset alıyorum sürekli onu kullanıyorum sürekli poşete neden para vereyim ki . aldığım poşeti kullanıyorum sürekli.

0

hiç alışmadım inanın ki. hatta artık markete gidince yanımda mutlaka poşetle gidiyorum bir iki kere unuttum yanıma poşet almayı ve para vermek zorunda kaldım o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. evet yüksek bir rakam değil diyebilirsiniz fakat bu sitenin üyeleri iyi bilir ki yirmi beş kuruş bizler için çok değerli oluyor. ve paranın değerini anlayan insanlar da kolay kolay böyle şeylere para vermekten kaçınıyorlar tıpkı benim gibi. zaten evde poşet var yanıma alıp götürsem ne kaybederim ki iki poşet mal alıp elli kuruş vermekten kurtulurum işte hatta evde ki poşetler de tükenirse bez torba dikeceğim kendime ve onu kullanmaya başlayacağım.