0

çıkıp bir doğa yürüyüşü, bisiklet binilebilir, veya arabaya atlayıp bir yerlere gitmek.

0

ben sıkılınca daha çok uyuyorum,hem zaman hızlı geciyor

1

pek sıkılmaya vaktim olmuyor. ama çok bunaldığım zamanlarda açık havaya çıkmayı, hava şartları elverişli değilse sevdiklerim ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi severim. ama dediğim gibi, iş-ev döngüsünde geçen bir hayatımız olduğu için sıkılmaya da vakit kalmıyor.

0

sııkılınca genelde dışarı çıkarım biraz hava aldıktan sonra eve geri dönerim telefonla ugraşırım sosyal medya ile çok fazla aram yok ama arada girip dolanıyorum öylece

0

sıkılınca telefonumuzda takılabiliriz youtube'da veya herhangi farklı farklı platformlarda. ya da böyle internet ile ilgili şeyler istemiyorsanız dışarı çıkabilirsiniz arkadaşlarınızla ya da dışarıda böyle uzaklara kadar yürüyebilirsiniz sonra geri gelirsiniz falan yani tek kişilik aktiviteler gerçekleştirerek sıkıntınızı giderebilirsiniz arkadaşlar.

0

sıkılınca en iyisi sıkılmayacak bir film izlemektir.

0

ben sıkılınca film izliyor oyun oynuyorum sizede tavsiye ederim

0

açıkçası ben sıkılınca gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum ya bir arkadaşımla mesajlaşır konuşurum ya da dizi veya film izlerim bazen telefonda oynamak bile sıkıyor beni o zamanki bulunduğum yere ve duruma göre değişiyor sıkıntımı geçirme şeklim.

0

yürüyüş yapabiliriz, film izleyebiliriz, kitap okuyabiliriz, alışveriş yapabiliriz, müzik dinleyebiliriz, arkadaşlarımızla buluşup eğlenceli aktiviteler yapabiliriz.

0

insanlar sıkılınca aralarında yaptıkları oyunlar bunlar için en ideal olanlarıdır. bu şekilde olanlar daha fazla sıkılmaktan azalırsın.

0

sıkılınca yani sıkıldığımız zaman daha çok temiz hava almak ve doğa yürüyüşleri iyi gelir. mesela metitaston insana huzur verir spor yapmak çeşitli aktiviteler katılmak kurslara yazılmak sosyalleşmek insana iyi gelir. kendinimizi daha iyi hissetmemi fayda sağlar.