1

hayatı toz pembe görmeye çalışsak da hayat pek öyle değil ne yazık ki. yine de keyifli anları çoğaltmaya çalışıyoruz ama çabamızın dışında olan kısım için bir şey yapamıyoruz. o kısım da hiç toz pembe değil. ama hayatı güzelleştiren de o zorluklarla mücadele diyerek teselli buluyoruz. elimizdekinin kıymetini bilmeye çalışıyoruz.

0

dünyada ölümden başkası yalandır. hayat toz pembe değildir.

0

hiçte toz pembe değil toz pembe olsa herzaman gülerdik ama nedense hep üzülüyoruz keşke denildiği gibi tozpempe olsa hep mutlu olsak kafa bişey takmasak ne güzel olur tozu gördük nedense pembeyi görmedik yalanmıyım

0

kişiden kişiye değişebilir benım gözümde toz pembelik bitti daha çok hayatın zor şartları var açıkcası bu şekilde diyebilirim

0

hayatın toz pembe olduğuna inandığımız günler çok çok eskilerde kaldı. şimdilerde şu hayat pahalılığında pembeyi değil griyi görsek sevinecek haldeyiz. her yer simsiyah. on yaşındaki çocuk bile artık gelecek kaygısı yaşıyor. ailelerde yaşanan geçim sıkıntısının farkında.

0

maalesef hayat sanıldığı kadar toz pembe değil. bunu en iyi çalışma hayatına girdikten sonra anladım. çalışmadan önce paranın kolay kazanıldığını sanıp ailemde sürekli bir şeyler isterdim ve almadıkları zaman kızar, küserdim. şimdi kendi paramı kazanmaya başlayınca kendi istediklerimi kendim bile alamaz durumda oluyorum ve alamamak neymiş asıl böyle zamanlarda anlıyorum. yaş ilerledikçe bazı şeylerin her zaman mümkün olmadığını anladım.

0

bana göre hayat bence toz pembe çünkü ebedi yaşamıyoruz şu dünya da ve boşu boşuna birbirimizi üzüp kırıyoruz savaşlar vs vs sizde biliyorsunuz yani işte ve öbür hayat için biz insanlar artık çalışmıyoruz pek unuttuk resmen toz pembe olmayan hayat ise ölümden sonrasıdır işte ama dediğim gibi o hayat içinde artık bir şeyler yapmıyoruz..

0

hayır hayat sanıldığı kadar da toz pembe değil malesef ki yani dünya da bir çok kötülük var neler yokkş açıkcası yani öyle bizim küçük dünyamızda ki kadar toz pembe değil belki biz içersen yaşadığımız kadar biliyoruz hayatı ancka hayat gerçekten de acımasız ve adaletsiz olabiliyor çoğu zaman. yani hayat öyle bizim sandığımız gibi hiç de toz pembe değil aksine karanlıklara dolu aslında hayat nasıl bakarsanız öyledir onu nasıl görür ve nasıl yorumlarsanız benim için hayat bir mücadeledir toz pembe değildir emek gerektirir çaba gerektirdi bir çok şeyi gerektirir. ve gerçekten de dışarısı kötü insanlarla doludur. bu bakımdan da dikkat etmek ve önlem almak gerekir herzaman evet hayatta herşey olacağına varır ama bizimde dikkat etmemiz ve önlem almamız gereken şeyler olabilir.