0

bence dereyi geçene kadar ayiya dayı demektir .çünkü seçimlerden sonra çıkmış olduğunuz bulutlardan yere çakılıyorsunuz.ışte seçime kadar da bizi kandırıyorlar.

0

kendilerine oy vermemiz için ellerinden gelen her şeyi yaparak bize her şeyi kolaylaştırıyorlarmış gibi ,çalışıyorlarmış gibi gösterirler ve seçimler bittikten sonra aslında gerçek yüzlerini ortaya çıkartırlar. seçimlerden önce kapımıza gelerek oy isteyen insanlar seçimler bittikten sonra ve istediklerini aldıktan sonra birer birer kaybolurlar ve onlarla iletişime geçmek istediğinizde veya onlara bir işimiz düştüğünde bir türlü ulaşamayız .ulaştığımızda da bize bir şekilde geçiştirirler ama bilmiyorlar ki bu seçimler birkaç yıl sonra tekrar yapılacak ve o zamanda insanlar onlara oy vermeyecekler. o yüzden seçim zamanı gerçekten gülünç bir duruma düşüyorlar.

0

oy toplamak daha fazlka kişiye erişmek sonrasında işte hiçbir şey yapılmaması.

0

her şey çok açık değil mi maaşları fazla yükseltme sinler diye dolar ve euroyu tuttular yılbaşından sonra hepsi yine fırladı seçimlerden sonra da tüm ürünlerin fiyatları fırlayacağı benziyor sadece 10 alma gayesi olduğunu düşünüyorum ama ben bu sefer vermeyeceğim.