0

normal sıvı yaği zeytin yağini salatada bile sevmiyorum

0

hakiki zeytinyağı tercih ederim daha sağlıklıdır ve rahatsız etmez annemin kolesterolu var bu sebepten dolayı zeytinyağı kullanırız

0

ben zeytin yağı taraftarıyim sıvı yağ insan sağlığı için çok zararlı maddeler barındığı gerekçesi ile kullanmıyorum size de tavsiye etmiyorum zeytin yağı hem boğazı yumuşatır hem sesi güzelleştirir hem de beyin için oldukça faydalı bir yağdır . zeytin yağı ülkemizde zeytin üretimi yapılan bölgelerde en çok ege bölgesinde üretilir . kolestrol açısından yok gibidir içinde bulunan sayısız omega üç takviyesi ile insanlar için mükemmel bir besindir herkese tavsiye ederim diyet yapanlara da

0

kızartmalar harici hemen hemen her şeyde zeytinyağı kullanıyorum. aslında başta damak tadima farklı gelmişti ama zamanla alıştim.

1

kızartmalarda ayçiçek yağı, salatalarda sebzelerde zeytinyağı, tereyağıda genellikle hamur işi et türü ürünlerde kullanıyorum.

0

yemeğe göre değişir . sebze yemeklerin de genellikle zeytin yağı tercihim . pilav türü şeylerde sıvı yağ , yumurta çorba tarzı şeyler için tereyağını kullanırım .

0

zeytin yağı kullanıyoruz zeytin bahçesi var