0

zeytin ağaçlarımız olduğu için zeytinlerimizi toplayıp yağını çektiriyoruz. bu şekilde de normal aldığımız market yağı ile zeytinyağını karıştırarak yemeklerde zeytinyağını kullanmış oluyoruz. sade zeytinyağına biz alışmış olsak da misafirlerimiz sevmeyebilir. bu yüzden sırf zeytinyağı kullanmayıp ikisini karıştırıp kullanıyoruz.

0

zeytinyağının yemeklerde kullanmak sağlık açısından çok önemli olduğunu hepimizin bilmesi gerektiğini düşünüyorum. katı yağlardan oldukça uzak durmamız gerekiyor ve artık tamamen zeytinyağa dönmesi gerekiyor.tabii ki maddi olarak biraz sıkıntı içerisinde olabilirsiniz zeytinyağını aldığın zaman. ama eğer sağlıklı yaşamak istiyorsak bunu yapmamız gerektiğini bilmeliyiz.

0

zeytinyağı her derde devadır. tabii ki de evimde her zaman zeytinyağı vardır. sadece kızartma yaparken zeytinyağı kullanmıyorum sonuçta zeytinyağı pahalı normal ayçiçek yağı kullanırım ama diğer yemeklerin hepsi zeytinyağlı yapmışımdır.

0

zeytinyağı kullanıyorum. zeytin yağı insan sağlığı açısından çok faydalıdır. ayçiçek yağı yerine zeytin yağı kullanmak daha faydalı olacaktır.

0

bizim kendi zeytin ağaçlarımız var kendimi bildiğimden beri hastı kendimiz yaparız kendi zeytin yağımızı kullanırız.fazlasını da satarız.tam organik sızma yağ yaparız