0

bence sigara her yer de yasaklanmalı çocuklar özendirilmemeli

0

zaten sosyal medyada çok fazla görüyorum yani yaşları aşağı yukarı 10,15 en fazla 15 olan çocukların ellerinde sigara bu şekilde fotoğraf paylaşıyorlar kesinlikle yanlış buluyorum ve sosyal medyadan sigara yasağı olmalı evet yasaklanmalı.en azından başka çocuklar bunu görüp özenmemeli,ilgi duymamalı diye düşünüyorum.

0

sosyal medyada 13-15 yas grubunda cocuklar var. sigara ile poz veren kişiler veya resiminde sigara görünen kişiler, bu çocuklara yanlış örnek oluyor. 12 yasında bi cocuk elinde sigara ile poz vermeye baslıyor. kücük yasta sigaraya baslıyorlar. ben bunun uygulanmasını isterim. fakat böyle bir kanunun gelecegini zannetmiyorum.

0

sigara yasağı sosyal medyada yasaklanmalı mı derken yani yasak olması mı yasaklanmalı anlayamadım. :) ayrıca bu tarz sansürlere çok fazla takılınmasından huzursuzum. küçük çocukların etkilenip sigara içmesinden korkan ebeveynler önce evlerinde ve çocukların bulunduğu çevrelerde sigara içmeye izin vermesinler. ekranlarda bir bardak şarap gördü diye deliren babanın eve zil zurna sarhoş geldiği bir ülkedeyiz. küfürlere sansürler koyup dizilerin samimiyetini bozan meclis üyeleri aralarında çıkan kavga ekranlarda yayınlanmasına rağmen küfür ederek kavga ediyorlar. öncelikle insanların bir şeyleri başarması için kendilerini düzeltmesi gerekmektedir. kimse boşu boşuna ahkam kesip de burada kendini adalet ve iyilik timsali olarak göstermeye çalışmasın. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

yasaklanmali bana gore. hiç hoşuma gitmiyor sigarali pozlar. ha ne işe yarar bilinmez ama benim fikrim yasaklansin