0

bence doğru bir davranış değil.ama şöyle bir konuda var.insanlar hakaret etmeden istediği kişiyi eleştirebilmeli.bunun için güzel siteler kurulabilmeli halkımızın tek eksiği özgür sosyal medya ürünü ben şahsen bunu yapmak istiyorum.insanlar ülkesindeki herşey için özgürce yorumunu belirtebilmeli ve bunu yaparken kimse onu tanımamalı yani anonim olarak yazmalı.bu olduğu zaman insanlar biraz daha mutlu olacaktır. benim görüşüm bu...

0

herkesin hayatta kendine göre doğru ya da yanlış bulduğu şeyler var. ancak sırf sana yanşıi geliyor diye başkasına hakaret edemezsiniz. rahatsız oluyorsalar bakmasınlar konuşmasınlar.konuştukça daha gündemde tutuyorlar olayı.rahatsız olan takip etmesin olsun bitsin.

1

ben bu öfkeyi anlayamıyorum. kompleksli insanlar olarak görüyorum onları. yorumlarda öfke kusuyorlar bazen gerçekten çok gereksiz. herkes neler yaşıyor, hangi psikolojik durumdalar bilemeyiz. kalp kırmak kolay yapmak zordur. insanları incitmeden eleştirmek gerekir.

0

çok yanlış bence insanlar bazen abartıyor ne olursa olsun onlarda insan ünlü diye veya sevmiyor diye hakaret etmek tipini, görünüşü hakkında ağır kelimeler kullanmak ne kadar doğru bilemiyorum

0

ben çok şaşırıyorum. hem takip ediyorlar hem elestiriyorlar. elestir yine tamam da hakaret etme, kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yok bence.