1

bana göre de bazı kızlar ve kadınlarda makyaj yaptıkları zaman gerçekten çok itici oluyor zaten ben hiç bir zaman hayatımda makyaj yapmayan bir kişiyim ve makyajı hiç sevmem. evet makyaj yapabilirler böyle normal hafif bir şekilde bana itici gelmiyor ama böyle kendini sanki makyaj kutusu gibi yapan ve gerçekten boyadan ciltleri görünmeyen kızlar olsun kadınlar olsun bana çok itici geliyor ben en çok insanın doğal halini severim insan kendini boya yaptığı zaman makyaj yaptığı zaman istediği kadar güzel olsun gözümde böyle beş kuruş değeri yoktur çünkü boya ile kendini süsleyip hep ortaya atıyorlar gerçi bu insanın tercihidir biz hiç kimseye bir şey demeye hakkımız yoktur ama yani ne yalan söyleyeyim gerçekten bana da çok itici geliyor.

0

makyaj yapan kızlar bana da fazlasıyla itici gelmektedir çünkü kişi kendisi doğallığını korunması gerekmektedir.ama günümüzde kimse bu tarife uymayıp üzerine 1 ton un fabrikası gibi pudra olsun makyaj olsun göz kalemleri olsun hepsini vücuttan uygulamaktadırlar.ve bu durum beni de fazlasıyla rahatsız eder fazlasıyla bu kişiler bana itici de gelirler.ben asla makyajlı bir kişiyle çıkmam ciddi bir ilişki düşünmem sebebi ise palyaço gibi gelmektedir bana bu kişiler.benim için kişi doğal görünümlü olsun yüreği temiz olsun yüreği bile makyaj o olmasın bu tarihlere uygun olsun benim için bunları uygulaması olması yeterlidir makyaj yapan kişilerde benim için hem itici gelmesiyle birlikte palyaço gibi görünmektedirler.düşüncelerimde bu şekildedir.

0

bazı kızlar makyaj nasıl yapılır bilmiyorlar çok fazla abartılı makyaj yaptıkları için erkeklerin hoşuna gitmiyor olabilir günümüzde güzellik algısı biraz da değişti galiba artık herkes doğal güzelliğe daha çok önem veriliyor

0

bazı insanlar makyajı çok abartıyorlsr yani doğal olmaktan çıkıyor yapılan makyaj çok cildğndeki kusurları belki de kspstabilmek içn veya daha iyiy görünmek içün abartılı makyaj yapabiliyorlar. böyle durumlards yakışmıyor yani aslında kendini daha iyi veya daha güzel hisseden kadınlar bu şekilde kendilerini çirkinleştiriyor bence daha doğal ve daha az makyajla daha hoş duruyor bana göre. çok üst üste sürdüğünüz zaman zaten cildinizi boyadığınız da çok belli oluyor bence bu sebepten hiç yakışmıyor. bunun sebebi belki öyle makyaj yapmaktan hoşlanıyorlardor kendilerini o şekilde daha çok beğeniyor olabilirler bundan olabilir.

0

yani makyajlı kızlar bana göre kafasını boya kutusuna bandırıp çıkarmış gibi gözüküyor. diyorlar ki zaten erkekler dış görünüşe bakıyorlar bir makyaj yapayım da akıllarını alayım diyorlar. makyajı bir yapıyorlar eski hallerinden eser kalmıyor 10 yıl önce 10 yıl sonra gibi oluyor. o yüzden makyaja karşıyım. erkekleri kandırıyorlar resmen ben güzelim diye sonra makyajsız olunca da erkekler o kişiden boşanınca da diyorlar ki neden boşanıyorlar.

0

hani bi insanın doğal olması gerekiyor , fakat makyaj yapan kızlara haksız demiyorum çünkü çoğu insan dış görünüşe bakıyor dimi ve bunlar da makyajı kendilerini güzelleştirmek için yapıyor ama bazı insanlar var ki dışa değil de içe bakıyor şahsen ben içe bakıyorum makyajın gereksiz olduğunu düşünüyorum