0

evet aynen öyle sen kızı hadise san yüzünü yıkasn kezban tabi duygularla oynanyor

0

bende katılmıyorum makyajla duygunun pek alakası yok. oynayanın makyaja ihtiyacı da yok sen olayları birbirine karıştırmışsın başkan :d

0

bu soruya çok güldüm gerçekten. evet ya biz kadınlar husisi onlara makyajı erkeklerin duygularıyla oynamak için yapıyoruz başka ne olabilirdi ki zaten bu iyiy bir kozdu ve oturduk düşünecek başka bir işimiz kalmadıpınşçin böyle yapalım dedik makyaj yaparsak duygularıyla da oynamış oluruz hem çünkü başka yapacak işimiz yok yani böyle saçmalık olabilir mi gerçekten komik insanlar istediğini yaparlar. bunun erkeklerle bir alakası da yok insan kendini iyi hissediyor bakımlı olduğu zaman evet bazı kadınlar makyajı abartıyor ve tanınmaz hale gelebiliyor evrim geçirebiliyorlar burası doğru ama tamamı böyledir diyemeyiz. doğal görünen doğal makyaj yapan bakımlı olan insanlar da var. böyle söylersek yanlış söylemiş oluruz böyle düşünmemek lazım kadınlar kendini iyiy hissetmek için makyaj yapıyorlar enesındsn çoğun öyle bana kalırsa. çünkü diğer türlü çok solgun renksiz görünebilşyoruz. böylece makyaj yaparak da kendimizi daha iyi hissedemiyoruz.

0

erkeklerin duygularıyla değil göz zevkleriyle oynuyorlar.

0

bence aşırı makyajlı kızlar itici oluyor. boya kutusu gibi o ne öyle.

0

bazı abartılı makyajlar için evet erkeklerin duygularıyla oynuyorlar evet ancak makyajı pek abartmayan kişilere sözüm yok. yani abartmayan derken sadece gözlerine bir şeycikler yapanlardan bahsediyorum. onlarda sıkıntı yok bence. ama gelip de ben gözüyle uğraşmış, yanağıyla uğraşmış, kaşıyla uğraşmış, 10 litre parfüm sıkmış ve daha fazla şeyler yapmış birini görürsem affedersiniz de boya kutusuna kafasını bandırmış gibi gözükür bana. bu yüzden dolayı fazla ve abartı olan makyajları kabul edemiyorum ve benim için hiç doğal gözükmüyorlar.

0

yani makyajlı erkeklerin duygularını ne alakası var. ben onu anlamış değilim yani kadınlar bakım yapmayı seviyor ben de şahsen bir kadın olarak bakım yapmayı seviyorum. bence bunun erkeklerin duygusu ile hiçbir alakası yok bence sorun biraz saçma olmuş diyebilirim. sana hani bu duygu ile alakalı bir şey değil kadın kendini güzel göstermek için kendine bakmayı sevdiği için makyaj yapar ama bazı kadınlar tabii abartarak makyaj yapıyor hani yapmaması lazım en güzeli bence doğal olmak ama bazı kadınlarımız doğal olmayı tercih etmiyorlar ya da kendilerine güveni yok diyebilirim. ondan dolayı da yapıyor olabilirler ama dediğim gibi yani duygu ile hiçbir şekilde alakası yok bunun anca sana bunu söyleyebilirim yani.

0

duygularıyla oynamak demeyelim buna.. evet bazı kızlar çok fazla makyaj yapabiliyor ve olduklarından gerçekten çok çok farklı birine dönüşebiliyorlar.. ama erkekler onları gördükleri zaman çok fazla makyaj yapıldığını illa ki farkediyor sonuç olarak boya bu anlaşılıyor yani erkek isterse karşısındaki insanın makyajsız biri olmasına özen gösterebilir ve böyle sorunlarla karşı karşıya kalmaz. sonuçta fazla makyaj yapmak da onu öyle kabul etmek de tercih meselesi biraz...

0

:) farkli bir bakis acisi olmus. karsisindaki kisi makyajli oldugunu goruyor en nihayetinde, o da koru korune bakmasin.

1

yok artık :) başka hiçbir şey demiyorum. çok ilginç.