0

makyaj yapan kızlar yapmacık oluyorlar dudaklarından taşıyorlar rimel desen 10kat sürüyorlar fondöten desen bizim evin boyası gibi ama makaj yapmayn kız öyle mi doğal erkeklere tavsiye kızları alırken yıkayın öyle alın :)

1

normalde makyaj yapan kızlar gerçekten de abartılı bir şekilde makyaj yapılır. hani kendilerini güzel olduğunu sanırlar tamam mı bazı kadınlarımız gerçekten de makyaj yaparken çok güzel gözüküyor olabilirler ama cidden mi o kadar çok makyaj yaptığı için 30 yaşlarında falan geldiğinde kırışıklar meydana çıkacak çünkü makyaj yani çok abartılı bir makyaj kadın her zaman yıpratır ve yüzünü soluk gösterir mesela ünlüleri örnek verecek olursam ünlülerimiz o kadar çok makyaj yaptığından mesela makyajsız bile gördüğümüzde genç olmalarına rağmen bile gene de yüzleri soluk bir şekilde ve kırışmış bir şekilde gözüküyor. hani bizim sokaklarda gördüğümüz kadınlar mesela makyaj yapan insanlar onları daha önceki makyajsız hallerini bilmediğimiz için onların hakkında fazla yorum yapamıyoruz ama genellikle çirkin insanı bile makyaj dünya güzeli yapıyor diyebilirim. hani şöyle bir şey var makyajsız bir kadınla makyajlı bir kadın arasındaki fark makyajsız bir kadın demek ki kendini o kadar çok güveniyor ki makyaj yapmıyor artık güzel midir değil midir orasını bilemem ama her zaman doğal olmak daha iyidir. çünkü doğal her zaman güzel bir insandır zaten abartılı makyaj yapan insan da kendine güveni olmadığı için yapıyor çoğu kadınlar benim düşüncem de böyle.

0

ne yalan soyliyim makyajli kiz makyajsiz kiz arasinda cok fark var cunku bazen makyaji cok abartirlar ama makyajli kizlar makyajin altinda guzel ama diger makyajsiz olarak cirkin oluyor ama dogal olarak en guzel.

0

bazı insanlar makyajı çok abartır. yani öyleki tanınmaz hale bile gelebiliyorlar.. bütün makyaj yapan kadınlar için söylemiyorum bunu zira bende makyaj yapmayı seven biriyim. ancak bazı kadınlarda o kadar yapay duruyor ki. yani şöyle makyajı çok fazla yaptıkları zaman kapatıcıyı çok fazla kullanan insanlar üst üste sürekli kapatıcı kullanarak farklı makyaj yani porselen makyaj yapmaya çalışan kadınlaron normal halleri ile kendi halleri arsında o kadar ciddi farklılıklar oluyor ki şaraşardınız. porsolen makyaj tüm cilt kusurlarını kapatıyor ve daha cildinizin daha parlak olmasını sağlıyor. cildinizdeki bazı kusurlu bulduğunuz yerlerin üzerine makyaj yaptığınız zaman örneğin çene, burun, ağır, dudak gibi bunlar sizi oldukça değiştirebiliyor. daha güzel bir görünüme sahip oluyorsunuz. makyajlı ve makyajsız çok büyük farklar doğabiliyor. ancak bazı insanlar da makyaj çok fazla yapay duruyor. bunun yerine sade bir makyaj tercih etmek daha güzel olacaktır. kendimizi ne kadar değiştirmeye çalışırsak çalışalım aynadaki yüz yine bize aittir. ayrıca fazla makyaj yapmak ciltinizin hava almasını engeller ve gözenekleri tıkar. zararlıdır.

0

hiçbir fark yoktur kardeşim. ikisi de kadındır. kadınların makyajını bi rahat bırakalım artık ve kadınları da kendi içinde ayrıştırmaya çalışmayalım. makyaj yapan ve yapmayan kadın arasında ne gibi bir fark olabilir? bu sorunun cevabını sadece önyargılar verebilir.