1

kim ne kadar nazara inanmıyorum dese de ben nazara çok inanıyorum gerçekten nazar vardır insanların bazı hallerine ve başarısını ya da aldığı bir şeyi ya da güzelliğine hasret gözle bakan ve nazar değdiren birçok insan var etrafımızda aynen gözleri zehir gibidir hatta bu nazar üstünde ayeti kerimeler de vardır yani şimdi günümüzde küçük bebeklere ya da güzel bir de şeye nazar boncuğu takıyorlar nazar olmasın diye aslında o nazar boncuğunun hiçbir faydası yoktur sadece bir süs boncuğu dur nazar için en etkili şey nazar duası dır ve nazar gerçekten vardı ve nazara inanıyorum etrafımdaki insanların birçoğu gözleri hasat da bakarız kem gözlere bakan gözlere sahiptir.

0

nazara asla bir şekilde inanmıyorum çünkü çok saçma geliyor insanlar hiç dikkat etmiyorlar ve her şeye paldır küldür gidiyorlar bunun sayesinde de olumsuz olaylar yaşandığı zaman nazara geldim diyorlar hemen nazara bağlıyorlar işi hiç de uygun değil bu nazar diye biliyorum insanlar sadece birazcık dikkat etmeleri sonucunda bu nazar dedikleri şeye uymazlar düşüncelerin bu şekildedir nazara asla hiçbir şekilde inanmıyorum.

1

nazara ben de inanıyorum nazarın olduğunu da düşünmüyorum.

0

nazara bende inanıyorum ve olduğunu düşünüyorum. karşıdaki kişiye kötü gözle ve kötü niyetle bakıldığı zaman karşıdaki kişinin zarar görmesiyle oluşan bir durumdur. islamda da bundan korunmak için dualae vardır. nas suresi, felak suresi,asr suresi nazar içindir.

0

nazar denilen şeye inanıyorum. islami kaynaklarda da nazarın olduğuna dair bilgiler var.