1

sorumani sitesi gerçekten bu güne kadar kullandığım en iyi sitedir. kasım ayından bu yana düzenli olarak kullandığım tek site sorumani sitesi. ödemeler konusunda da şuana kadar hiç bir şekilde sorun yaşamadım. çok güvenilir bir site ve üyelerinin isteklerine her zaman olumlu geri dönüşler yapıyorlar. burada oldukça keyifli ve kaliteli vakit geçiriyorum. sosyal medya da boş boş dolanacağıma buraya girerek hem yeni şeyler öğreniyorum hem de az da olsa para kazanarak bütçeme destek sağlıyorum. her hangi bir gelirim de olmadığı için burası ilaç gibi geldi bana. sorumani sitesi devam ettiği sürece ben de burayı bırakmayı düşünmüyorum hiç bir zaman. umarım her zaman sorumani sitesi daim olur. bizler de burada oluruz her zaman.

2

aslinda cok guzel bir site. hem eglenip hem bilgileniyoruz. hem de para kazaniyoruz. ama iste uyeler olarak biz siteye sahip cikmiyoruz. eger biz siteye para kazandirirsak site yonetimi de bize surekli yarismalar, iki kati kazanc etkinlikleri yapar. o yuzden gunde bir kere de olsa site içerisindeki reklamlara tıklayalım. o kadar üye var burada. herkes hergun bir tane reklama tiklasa kac kere reklam tiklamsi oluruz. bu da sorumaninin kazsnmasina bir vesile olur. sorumani kazanirsa bize de kazandirir arkadaslar. unutmayalım. bir kere bile tiklasaniz yeter gun icinde.

0

sorumani çok kaliteli bir sitedir. ben çok seviyorum fakat birazcık kazançlarda artma ile daha iyi olur bence biraz zam yapılmalı. sorumani çok guvenilirdir ve kimseye hak geçirmez. herkesin hakkını savunur.yani sürekli iyileşiyor bu site ve büyümeye devam ediyor.

0

gayet güzel bir site. fakat her ne kadar artı yönü olsa da, bazı eksi yönleri de vardır bence. artı yönlerinden başlamak istiyorum. bu sitede soru cevaplayarak para kazanabilir, bilgilenebilir aynı zamanda sohbet ederek eğlenebilirsiniz. bu site, bir üye olarak sosyalleşme olanağı sağlıyor size. birçok soruyu cevaplayabilir, belli bir süre sonra siz de soru sorabilirsiniz. her iki yönden de yeterli desteği size sağlıyor bu site. şimdi de gelelim eksi yönlerine. bu siteye her ne kadar bilgilenmek, sohbet etmek gibi farklı amaçlarla üye olanlar olsa da, ekmek parası çıkarmak için üye olan üyeler de vardır (benim gibi). maalesef sitenin bu konuda yeterli desteği sağladığını düşünmüyorum. aslında tek eksi yönü buydu.