0

maalesef 2 kredi kartıma borcum var. kredi kartı kullanmayı artık mantıklı bulmuyorum çünkü insan cebinde olmayan parasına güveniyor ve ödemesi geldiğinde ise ödemekte zorlanıyor.

0

kredi kartı borcum var, hatta kart kullanıma kapandı ama her ay taksitli bir şekilde borcumu ödemek zorundayim ödüyorum da.kredi kartı borcu bu devirde nerdeyse herkes de var maalesef, toplum kredi kartına mahkum şekilde ödemelerini yapıyor hoş bir şey değil bu.

0

kredi karti borcuk var ve bu bir öğrenci için cok zor. tamam ihtiyacin oluyor harciyorsun ama iş kapatmaya gelince fazla zorlaniyorsun.

0

açıkçası ben kredi kartı kullanmadığım için kredi kartı borcum da olmuyor.

0

kredi kartım olmadığı için borcum da yok malesef. gerek duymuyorum.

1

senelerdir kredi kartı kullanıyorum ve her ay maaşa destek oluyor. diğer aya devretmediğinden sıkıntı olmuyor.
aksine otomatik ödeme talimatları hayat kurtarıyor.
yani her ay kredi kartına borçlanıyorum.

0

çok şükür kredi kartı borcum yok. sadece ailemin çok borcu var. kredi olarak ,diğer türlü olarak.

0

evet kredi kartı borcum var kredi kartı bir anlamda iyi iken bir anlamdada sanki para harcamıyor hissi veriyor kredi kartrı ile alış veriş yapınca bazen bu yüzden ipin ucu kaçıyor aslında düzenli kullanılıp borçlar düzenli ödenirse gayet kullanışlı ama bir kenarda kartın müblası kadar para bulundurmak mantıklı oluyor

0

bu zamanda borçsuz kimse yok elbette var .

0

her ay kapatmaya çalışıyorum. o nedenle pek bir zararını görmüyorum kredi kartı kullanmanın... ama ay sonunda borç kapatılmazsa her ay borç gelecek aya aktarıldıkça faiz eklenecek ve kredi kartları faydadan çok zarar getirecektir.