0

yani cogu kisi eger izlenirsem ve para kazanmaya baslarsam diye bakiyor. cogu kisi para kazanmak adina youtuber olmaya calisiyor. yani bugun baktiginizda bir danla bilic filan az para da kazanmiyor degil hani..

0

vallahi günümüzde çok fazla maddi sıkıntı çeken insan olduğu için kolay yoldan para kazanmak olarak görülmektedir bu kolay yoldan para kazanmak için herkes youtube bulmaya çalışıyor herkes günlük bloglar çekmeye makyaj videoları çekmeye oyun videoları çekmeye çalışıyorum ama bence her insan hiçbir insan özel hayatında o kadar gözlerinde yaşamalıdır sürekli videoları çekerek evler için yatak odalarına bile girdiğimiz bir dönemdeyiz birazcık da insanlardaki özentilik değil böyle bedava ürün gelmesi için ya da hemen para kazanabilmek için yaptıkları şerife show çocukta da bu oluşmaya başlamıştır özentilikten kaynaklıdır

1

valla herkes tutulacağını patlayıp gideceğini falan zannediyor ama o işler hiçte öyle olmuyor herkes tutulmuyor youtube da. ama işte herkes bir kere şansını deniyor ya tutarsa misali. gerçekten kaliteli içerikler üreten ve emek veren kişiler youtube dan çok güzel paralar kazanıyorlar. valla herkesin de paraya ihtiyacı var denesinler tabiki akarken doldurmak lazım. benim hiç öyle yeteneklerim olmadığı için hiç düşünmedim ama fırsatım ve yeteneğim olsa hiç durmaz bende şansımı denerdim youtube da. ama kendimi herkese göstermek hiç bana göre bir eylem değil.

1

yani bazı youtube kanalları çok güzel ve izlenebilecek videolar paylaşıyor ama bazı videolarda var youtube açmış çocuklara zararlı olan şeyleri para kazanmak için resmen çocukları kullanıyorlar ve maalesef çocuklarımız da o kanalları izlemeyi çok seviyor ve çocuklarımıza çok kötü örnek oluyor. özellikle youtube'de çıkan videoların johny johny yes papa en çok bana o videolar çok saçma geliyor ve çocuklar o videoları izlemeye bayılıyor çocuklarda çok kötü etki bırakıyor.