1

youtuberlık dusundugumuzun bile yukarısında bı paraya sahıp bır pıyasadır. youtubeden kazanılon paranın haddı hesabı yoktur ve genclerın youtubeye yonelme cabası bu yuzdendır. youtubeyı kotuye kullanara ksohretın iyisi kotusu olmaz dıyerekten bırcok ınsan youtubeye gırıyor ve youtubeyi yagmalayarak kendını unlu edıyor sonrada savcma ıcerıklerı yuzunden unlu oluyor.

1

youtuberlar hakkında düşündüğüm bence çok iyi bir meslek haline geldi youtuberlık artık çocuklar bile youtuber olmaya başladı çeşitli videolar komik videolar çekilmeye başlandı ve insanların dikkatini çekiyor artık bu çocukların gençlerin yaşların herkesin dikkatini çekmeye başladı ve meslek haline gelmeye başladı artık çocuklar küçükken ne olmak isterdiniz diye sorulduğunda youtuberlık diyecekler neredeyse o kadar artık beyinlerine girilmiş. bu yüzden youtuberlık çok güzel bir yer ama bence birazcık kötü yanları var insanlar açısından kendileri açısından çok iyi çünkü para kazanıyorlar ama okumayan insanlar bile artık hiçbir şekilde kendini geliştiriyorlar ve sadece youtuberlar yaparak para kazanmaya başlıyorlar yani yattık yerden neredeyse para kazanıyorlar ve bir sürü zamanını ona harcıyorlar bence çok saçma bir şey bu o yüzden youtuberlık ben de çok kötüyüm.youtuberlar özellikle vergi vermiyorlar çoğu o yüzden kaçak bir şekilde çalışıyorlar ama çoğu insan veriyor ama çoğu yapan da gerçekten vermiyorlarmış bunu araştırdım. birazcık da youtuberlar iyi değil insanların beynini yıkıyorlar veolup olmadık şeyler çekiyorlar. artık buna bir dur demeli bence her önüne gelen youtuber olmamalı bence oğuzhan uğur'un yaptığı mesela youtube lik çünkü çok iyi yapıyor ve gerçekten düşüncelerini çok takdir ediyorum ve severek takip ediyorum böyle youtuberlar olmalı ve gelişmelidir.

0

youtuberlik çok güzel meslek. ancak küçük çocukların youtuberliğe adım atmamalarını tercih ediyorum.

1

sevdiğim çok youtuber var.işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.kaliteli içerik üreten youtuber zaten pek yok.hepsi çalıntı içerikleri sürekli önümüze koyup duruyorlar.

0

montajlari en buyuk cabalarindan birisidir.bence yuksek aboneye ulasmis youtuber larin kazanci ise oldukca iyi seviye de.

1

çok kaliteli youtuberler var, mesela uras benli oğlu, orkun ışıtmak, delimi ne gibi. youtube'den çok güzel para kaldırıyorlar bu bir gerçek, çoğu bileğinin hakkı ile alırken bir çoğu ise çalıntı yaparak alıyor.