0

yani şöyle bir durum bir çok sitede var bu 25 türk lirası sınırı çünkü bir miktar vergi vermem lazım bu site içinde gerekli banka havalesi içinde 25 türk lirası sınır bı yüzden sitede de 25 türk lirası sınırı var yani adamlarıda çok zorda bırakmamak gerekir sonuçta veriyorlar bunca kişiye parayı bu yüzden bence sınır anlamlı durmasından yanayım sorumaniye teşşekürler

0

gönül ister ki her kuruşu alalım. tabi bu mantıklı değil. zira sitenin kazanması için çok sayıda görüntülenmesi, insanları konulan hedefe ulaşmak için teşvik etmesi ile mümkündür. yirmibeş lira uygun bir rakam.

0

bence 25 tl gayet uygun bir miktar daha az olursa bence güzel olmaz hatta bu fiyat bence 30 ila 50 arasında da değişebilir yani bence dozunda bir miktar olmuş daha yüksek olması evet biraz sıkıcı olabilirdi çünkü zor olurdu.

0

benim fikrimce 25₺ alt limit çok fazla ve soru cevaplarda gelen ücret az.kısacası o miktarı doldurmak çok zaman alıyor.evet uzun yazınca daha çok ücret alıyoruz fakat her soruya destan gibi bir cevap verilmiyor.bu yüzden ücret biraz daha arttırılmalı veyahut 25₺ alt sınır biraz düşürülmelidir.tabii biz sadece fikrimizi sunarız gerisi yönetime kalmış.

0

sorumanideki para cekme limiti 25 olması hakkımda düşüncemden bahsedicek olursam sorumani çok güzel bir platform kazanırken öğreniyosun ve ögrenirken de kazanıyorsun kazandıkca da seviniyorsun fakat bu limit bence cok fazla. para çekme limiti bence 25 lira yerine 10 tl olmalıydı çünkü kazandığımız miktarlara bakılırsa soru başına çok düşük miktarlar kazanmaktayız. ben para çekme limitinin 10 tl olmasından yanayım.

0

vallahi 25 bile dolmuyor . 50 falan olsa direk bırakırım. 25 bile dolmadı gitti dünyanın cevabını yazdım o yüzden bu konudan biraz şikayetçiyim. 25 olması önemli değil de yazdıklarımıza para gelmesi çok az yoksa başka bir problemim yok. buraya kaç tane hikaye anlattım nerdeyse.

0

25değilde 20bence daha uygun olurdu mesela biz arkadaşlarla eskiden tr.link diye bir sitede uğraşıyorduk 1kuruş veriyordu bence burada kanaçta çok iyi mesela ne kadar uzun yazardak o kadar fazla para veriyor dün akşam uzun bir yazımda 25kuruş kazandım arkadaşım ise uzun bir yazisinda 33kuruş almış burada kazanç sistemi gayet iyi asla şikayetçi değilim ama sistemin arayüzü değişse daha iyi olabilir mesela seviye şuan ne işe yariyor bilmiyorum bence 10.seviye olan biri soru sormaya başlamalı şuanda ben 3seviyeyim 1günde 5-6 saat uğraşla 7tl yaptım bu akşam bunu 10-12tl arası yapmaya çalışacağım inşallah ödemelerimizi sorunsuz bir şekilde alabiliriz alan herkes bi sıkıntı çıkmadığını söylüyor kazançlar ileride inşallah düşmez bence şuan çok çok iyi ama dediğim gibi sistemin geliştirilmesi gereken çok konusu var seviye arayüz yazarlık inşallah gelişir bu siye bu atada reklamlardan şikayetçi olan var arkadaşlar reklam olmasa onlar kazanamaz inlar kazanamazsa bizde kazanamayiz her gün bir reklama tıklayarak bizde onlara yardımcı olalım onlarda bize yardımcı olsun böylelikle herkes kazansın neyse arkadaşlar herkese bol hayırlı helal güzel kazançlar dilerim umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız iyi günler

0

bence ilk ödeme alanların limitleri daha düşük olmalı daha kolay o limite ulaşıp para çekebilmeli ve siteye güvenmeliler o zaman işte görünki siteye güven artınca ödeme limiti elli yüz lira olunca bile insanlar bırakmayacak ve soru sormaya cevap vermeye devam edeceklerdir ama sitede böyle bir uygulama olmadığı için şimdilik yirmi beş lira fazlasıyla uygun gibi

0

benim fikrimce iyi durumda olabilir çünkü site yönetimi bunu şöyle bir çözüm bulunur çekim limitini 25 türk lirası yapar üstüne banka ibanı ile çekim şansı bulundurmakta. bu sayede yaşı düşük olan kişiler çocuklar siteye giremeyecek ve kazançlarını alamayacaklardır. diğer bir yandan dediğin gibi çekim limiti 25 tl olmalı mı sorusu. bence çekim limiti 20 tl olmalı ve yazarlar siteye daha çok akın edip daha çok başvuracaklardır ve 20 tl çabuk ulaşacaklardır. ben 20 tl'ye geldiğim zaman çok sıkılıyorum ve 5 tl yapamam diyorum ve o 5 tl varya çok zor geliyor yapması.düşüncelerim bunlardır.

0

bence gayet uygun ama bazi kisiler iste diyor ki 20 lira veya 15 lira olsa daha iyi olabilir aslinda bencede 20 lira olsa daha iyi olabilir yani belki sıkıstıgımız bir animiz olacak ve para lazim olacak. 20 liramiz var ama cekemiyoruz e zaten 5 lira da o kadar hizli yapilamadagi icin 20 lira iyi bir rakam gibi gozukuyor ama iste tamamen site yonetiminin bilecegi bir is ister yaparlar ister yapmazlar eger gerekli gorurlerse yaparlar yani ama boyle de kotu degil diye dusunuyorum ben sahsen.

0

bencr gayet yerinde bir miktar. daha azini ceksen birsey yapamazsin filan. ne o kadsr az ne de o kadsr yuksek bir miktar. makul bir miktar yani. yine bir öğünde hakkiyla yemek yersin bu 25 tl ile. fena bir parw sayilmaz.

0

gayet güzel sistem beğendim ama ücretlendirme artarsa daha iyi olabilir

0

kazanılan miktar biraz saha yüksek olsa daha iyi olabilir. örneğin birer ya da ikişer kuruş değilde 50 kuruş ya da birer lira olsa daha iyi olabilir

0

25tl olması iyi güzel ama para toplamak biraz zor kuruş kuruş birikiyor ve buda insanı biraz üzüyor sahşen az çok buluyorum 25tl yi ödeme alt limiti 20tl olabilir sorumani dikkate alacaktır bence bu durumu çünkü insanı bir süreden sonra yoruyor.

0

20 lira olabilir diye düşünüyorum bence yönetim bunu göz önünde bulundurmalı.

1

bence gayet iyi bir rakam özellikle kendi kazancını sağlamayı özleyen bir ev hanımı için çok çok iyi bir platform bende henüz bugün girdim. çok fazla bilmiyorum umarım hayırlı olur

0

ben yeni başlayan bir üye olarak şöyle düşünüyorum 25 tl limit güzel bir limit tır evet az az toplanıyor ben daha tam olarak bu siteyi hakim değilim ama birkaç gündür takıldığım a göre yani damlaya damlaya göl olur insan çok aktif olunca 25 tl'ye ulaşması pek fazla zor olmaması gerekir diye düşünüyorum. ama güzel bir limit en azından bazı uygulamalar gibi limiti 100 tl değil 100 tl olsa insan çok zor hedefine ulaşır 25 tl gayet güzel bir para bence ben bu limitini beğendim.

0

sorumanide limitin 25 lira olması çok cezbedici gibi görünüyor ama çok soruya cevap verilirse buda uzun bir zamanı alıyor altın sorular daha fazla kazandırıyor bende limiti aştım kazancını almak için ödeme talep ettim inceleme bekliyor

0

gayet yeterlidir ele azda olsa toplu miktarda para geçmiş sayılır

0

bence oldukça uygun bir değer.fakat bu sadece akılda oluşan fikirden ibaret değildir.soru-cevap yapıldıkça elde edilen gelir miktarıdır 25tl'nin iyi bir değer olup olmadığını belirleyen.eğer çok düşük gelirler olursa,25 tl bile inanılmaz derecede ulaşması uzak gözükür ve yazarı caydırır.yeni bir kullanıcıyım tam olarak henüz hakim değilim ama şuanlık bana fena değil gibi gözüküyor.youtube-google-adsense hizmetlerinde olduğu gibi 200 tl'lik komik rakamlarla uğraşmıyoruz.