0

halime sükredermiyim yoksa şikayetmi ederim.elbette halime şükrederim.öncelikle cenabı hakkın bizi akıl ruh ve bedensel olarak sağlıklı yaratıığı için şükrederim.şu an bu yazıyı okuyabiliyor ve bu soruyu cevaplandıracak her türlü donanıma sahipsen elhamdülillah.hayatımızı yönlendirmek bizim lelimizde bizler çalışırsak kazanırız,ayakda durarız.sürekli şikayet yada memnuniyetsizlik bizi ruhen yıkar sonrasında bu bedenimize sireyet eder.önce kendimiz için yaşamalı sonrasında başklaarına yardım edebilmek için mutlu ve başarılı olmak zorundayız.

0

halimize şükür edeceğiz tabiki etmezsek nankör oluruz etmezsek herşeyi inkar etmiş oluruz bugünümüze şükürler olsun şunanki halimizden daha kötü bi haldede olabilirdik

0

halime şükür ederim tabiki verende allah alanda allah netice de böyle düşünmek lazım. çok şükür derim gece yatmadan önce bir evimiz var açımız var işimiz var soframızda kaynayan yemek var daha ne olsun. insanın hayatı boyunca istekleri bitmiyor elbetteki isteklerimiz oluyor yok desem yalan olur ama isyan etmekte hoş birşey değil allahı gücüne gider sonra bu yüzden şükür etmek gerekiyor çok şükür bir çok insana göre iyiyiz yaşam şartlarını bakımından. elimiz ayağımız tutuyor kimseye muhtaç değiliz para kazanıp kendimizi geçindirbilecek durumdayız daha ne olsun ne istenebilir. şükürler olsun insan böyle demeli ki daha kötü şartlarda olan insanları görünce ve kendi haline bakınca arada ki farkı görmeli ve şükür etmeli sabır edebilmeli bence.