0

altin sorular zor sorular oluyor genelde ama burda gordugumuz bir sorunun cevabina baktigimizda insanlarini yazdiklarini okuyup tabikide bilgi sahibi oluyoruz cunku merak ediyoruz ve biraz dan meraktan dolayi buradayiz diye dusunuyorum. herkes genelde ayni fikirde olmasada bir kac cevap beliriyor tabi aklimizda.

0

yani, evet oluyoe. yeni yeni sorular sorayim dwrken hep yeni seyler öğreniyorum. o yeni ogrendigim bilgileri de hemen soru sekline getiriyorum ki, unutmayayim diye. aklima geleni hemen not aliyorum köseye ya da yanimda kagit yoksa ve bilgisayardaysam filan hemen word dosyasina filan yaziyorum.. sitede sorulan sorularda da oyle. degisik, bilmedigim sorular filan cikiyor. hem para kazanirken hem ogreniyorum ama. iste gel gelelim bazi arkadaslar sirf para kazanma ugruna bir sanatcidan 5-6 tane soru cikariyorlar. ayri ayri hem de. bu kimdir sorusunu gectim bu sefer bu kac yasindadie, burcu nedir, oynadigi diziler, oynadigi film var mi gibi gibi sorularda cok cikiyor. bu olmasa grcrnlerde yeni bir uye (bu arada banlanmis o kisi) artik futbolculari mi soruyordu anlamadim surekli bir yabanci isim, ispanyol ismi gibi ayni 3 bin bilmem kac soeu oyle ama.... senin aklina baska soru mu gelmiyor yani.. ama sorumaninin o kisiyi de banlamasi iyi olmus vallahi.

1

evet sormanı sitesi yeni bilgiler bize öğretiyor çünkü bazı sorular soruyor o şeyleri görmedim ve duymadım ama sonra da geldiği cevaplardan öğreniyorum gerçekten böyle çok güzel oluyor.

1

evet hiç duymadığım şeyleri buradan duyup öğrendiğim oldu. soruyu görüp merak ederek araştırdığımda bambaşka şeylerle karşılaşıp, ilgimi çekecek konulara bağlanarak değişik şeyleri araştırmama öğrenmeme vesile oldu.

soru sorarken, cevap verirken öğreniliyor, başkalarının fikirleri okunurken merak ediliyor araştırılıyor. o konu da siz soru sorarken gelen cevaplar başka bilgiler edindiriyor. öğrenmenin ucu bucağı yok, sorumani de bu konuda giderek derinleşiyor ve elbette yardımcı oluyor.

kısaca parası neyse verip bilgilendiriyor sorumani desek yeri.

0

bilgilenmek isteyen kişi, bilgiyi almak isteyen kişi bilgiyi alır . ben buraya direk para kazanmaya geldiğim için bilgi kısmıyla ilgilenmiyorum. isteyen öğrenmek için buraları kullanan evet bilgi edinir .