0

sorumani ekibi sorumu anlamadı sanırım son kez tekrar yardımcı olmaya çalışır mısınız?

Anasayfada sadece cevaplamadıgımız sorular görünmeli bu şekilde çok karıştırıyoruz yani cevapladıgımız soru anasayfamızdan kalkmalı

11 cevap
0

cevaplamadiklarimizi gormezsek bencede daha iyi olabilir. sonucta insan cevapladigi ve cevaplamadigi sorulari ayri ayri ayirsalar cok guzel olabilir hic hangisini cozup hangisini cozmedigine bakmaz insan. ama gorurler mi ki bu soruyu, gorseler de yaparlar mi orasini allah bilir.

0

aslında böyle olması bence daha iyidir yani hem cevapsız sorular hem cevap alan sorular ana sayfada olması benim için hiç sorun değil çünkü bazı yazarlar o kadar üst üste soru soruyorlar ki onların yüzünden artık beyin modu geliyor iki gündür sadece 2 kişinin sorularını cevaplıyorum nereye bakıyorsun o iki ve 3 yazarın soruları vardır gerçekten soru sorduğunu zaman birkaç cevap verdikten sonra yine başka bir soru sormamız gerekiyor ya da kendi sorunuza da cevap verebiliriz cevapsız kalmasın diye ve beyin moduna girmesin diye.

0

zaren cevapsiz diye kategori var. oraya girip cevapsiz soruları gorebilirsin.

0

çok mantıklı bencede zaten bende karıştırıyorum açan hangi sorulara cevap verdim acaba hangilerine vermedim diye sürekli tereddutteyim yanj

0

doğru cevapladıklarımız bir daha karşımıza çıkmamalıdır.

0

evet ya cevapladığı sorular çıkıp duruyor. acaba bu soruya cevap vermiş miyim diye cevapları kontrol etmek zorunda kalıyorum.

0

tabii ki yardımcı olacaklar bekleyin

0

iyide arkadaşlar, zaten orada seçenek var? en son yorum yapılan soru yenilere düşüyor.
cevapsız secenegine tiklayip o istediğinizi yapabilirsiniz. bunda zor birsey yok
1 tik fazla. buu sizden omur almaz.
bu iyi bence bosuna kendinizi yormayin.

0

evet gerçekten bu problem çözülsün deli gibi bakıyorum ekrana

0

evet mantıklı cevapladıklarımızı görmesek çok iyi olur

0

ben şimdi anladım seni site daha yeni eminim bunu da çözerler sıkıntı etme