0

hayır hiç denk gelmedim belkide diğer kişilerle aynı seylerı yazdıgından veya kopyala yapıstır yapıyosan yanıs seyler yazıyosan ondan dolayı boyle seylerle karsılasıyor olabılırsın

0

şimdiye kadar, soru cevaplarken herhangi bir hata şile karşılaşmadım.

1

bazen internet kaynaklı bazen de siteyle alakalı ufak tefek sorunlar oluyor ne yazık ki. özellikle uzun cevaplar verdiğinizde çok can sıkıcı olabiliyor bu durum. yazdıklarınız heba oluyor durduk yere. ama sık ve sürekli oluyorsa siteye danışmanızda fayda var.

0

bende hiçbir şekilde sorun olmuyor yazdığım kelimeleri okuyor dikkat ediyorum. olursa da ole sıklıkla deil binde bir olur. insanlık hali bu.

0

bende hata olmuyor ama sen de yazma hatası gibi bir şeyler olabiliyor dur yanlış yazıyor olabilirsin bazı kelimelerim yani bu sıkıntı değil yani konuşarak yapabilirsin bu şeyleri yazabilirsin yani sorulara cevap verirken ya da soruları sorarken güzel sorular sormak daha iyidir

1

aynen oluyor bazen gir çık yapmak zorunda kalıyoruz

1

aynen bazen bende de oluyor.bir de ara sıra böyle cevap verdikten sonra profilden çıkış yaptığını fark ediyorum ve cevaplaya bastığımda tekrar giriş yap uyarısı alıyorum ve bütün yazdığım her şey gidiyor. zaten en sinir olduğum şey de bu. bu durumla karşılaşmamak için çoğu zaman cevabımı göndermeden önce profilinden çıkış yapılıp yapılmadığını kontrol etme ihtiyacı hissediyorum.

1

aynen forbidden hatasi aliyorum.
soru sorarkende hata veriyor ama sorum bir sekilde buraya yansiyor,ama cevap bosa gidiyor.

0

soru sorarken bazen hata verebiliyor. fakat cümlenize büyük bir ihtimalle hata vardır.

1

aynen bende de oluyor o sorun ama genelde internet gittiği zaman oluyor . bende anlamıyorum forbidden yazısı geliyor ve yazdıklarım hep boşuna gidiyor özellikle akşam saatlerinde çok gitti ve ben akşam çok vakit kaybettim o yüzden.

1

nasıl bir hata oluyor ? ben de arada bir siliniyor tekrar aynısını yazmak zorunda kalıyorum. bir de bazen donuyor, bağlantı kesildi diyor belki bilgisayardan da kaynaklanıyor olabilir.