0

ahlaki yönden gelişmiş empatik düşünce sahibi olmak gerekir

0

iyi bir sevgili olmak için sevgilinin kötü günlerinde ona destek olmak gereklidir.herkesin sorunları problemleri vardır ama bazı zamanlar bazılarının daha fazla desteğe ihtiyacı vardır.o da bu desteğinizi asla unutmaz size daha çok bağlanır ve o da sizin kötü zamanınızda yanınızda olmak size destek olmak ister.hayat daima güzel şeylerden ibaret değildir.hayatta acılar da vardır ve acılar hayatın bir parçasıdır.hayatın acı yönlerini beraber paylaşan insanlar hayatın tatlı yönlerini paylaşırken bambaşka bir heyecan yaşarlar.beraber geçirdikleri iyi günlerin değerini daha iyi bilirler.birbirlerini yalnız bırakmak istemezler bazen insan her ne kadar yalnız kalmak istese bile... sevgiliye değer vermek zaman vermek çok önemlidir.insanın bu hayatta en çok değerli olduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır.özellikle de karşı taraftan bu hissi almak ister.insan yaşama sevincini bile bu histen alır. mutlu olursa karşısındakini de mutlu etmekten hoşlanır.samimi de olmak ister ve samimiyet iyi ve huzurlu hissetmek için bir köprüdür.bu köprüden beraber geçildiği takdirde bütün çiftler mutlu olur.

0

sadık ve güvenilir olmalısın. sevdiğini söylemekten, göstermekten çekinmemelisin.gereksiz trip atılmamalı iletişimle halletmelisin çünkü insanlar neye kızdığını,alındığını yani hangi noktaya takıldığını her zaman anlayamayabilir bunun için güzelce derdini anlatabilmelisin. bunun yanında iyi bir dinleyici olmalısın. sevgilinin hayellerine saygı duyup maddi olamasan bile manevi olarak yanında olmalısın. ailesine , kültürüne saygılı olmalısın. seven kıskanır, ben seviyorum adı altında kısıtlama yapmamalısın. sonucta iki birey de belli yaşa olgunluğa erişmiş insanlardır. hediye, gezme vs bunlar elbet olur.

1

iyi bir sevgili olmak için sevgilinin gözlerinin içine bakmalısın ve onu hiçbir zaman incitmemelis'in ve çok sevmelisin ona karşı nazik davranmalısın onu hiçbir zaman hor görmemelisin her zaman onun ailesine saygı duymalısın ve onunla birlikte hareket etmelisin ailesine değer ve önem vermelisin sık sık ona hediye almalısın. al sana işte iyi sevgili olmak.