0

genele yayarsak asla. sevgili kriterinin arabasının olması sarışın şu boyda şu kiloda olması gibi olan çok insan var. karaktere veyahut aradaki uyuma bağa bakan yok. herkes bir şekilde bir şeylerin peşinde anlayacağın, tuhaf

0

aşık olmadan biriyle sevgili olmam bana çok anlamsız geliyor hiçbirşey hissetmediğim biriyle sevgili olmaktan bir duygu oynamak gibi filmde rol yapıyormuşsun gibi

0

sevgilime aşık olmayı tercih ederim her zaman.

0

aşık olmak farklı bişey sevgili olmak farklı

0

hayır asık olmak sevgılı olmak degildir. sevgılı olmadan asık olunabilir.

2

bence bu soru insana göre değişir. ikisi de bence aynı aşık olduğunda onunla birlikte olmak istersin yanında olmak istersin. sevdiğim yanımda olsun istersin. aşık olduğunda sevgili olmak geleceğe adım atmak içindir.

0

hayır değildir.insanlar vakit geçirmek içinde birbirlerine ihtiyaç duyarlar yalnızlık gidermek için.

0

hayır değildir hele ki günümüzde asla değildir artık insanlar hayatlarında ki bazı boşlukları doldurmak için sevgili buluyor kendilerine yada boş zamanlarını doldurmak için

2

bu sorunun cevabı kişiye göre değişir. çünkü artık bu devirde insanlar sadece sevgili olmak için sevgili olabiliyorlar. ama bazıları da var ki birbirlerini daha iyi tanımak için, beraber geleceğe bir adım atmak için de sevgili olabiliyorlar.

0

günümüzden yola çıkarsak kesinlikle hayır. insanlar sırf sevgilim var diyebilmek için hiç tanımadığı insanlara kendi çapında anlamlar yükleyip sevgili oluyorlar. sonra onun hayalinde kişi olmadığını farkedince de ayrılıklar başlıyor.

0

eskiden de şimdi de değil aşık olanlar ayrı kalıyorlar birbirlerinden şu an sadece yanına yakıştığı için yada toplum bunu gerektirdiği için sevgilisini koluna takıp geziyor gibi geliyor çok iğrenç.

0

aşık olmak tabii ki. sevgili olunmasa da olur. yada sevmediğiniz bir insanla sevili olamazsınız. bu çıkarcılıktır yapmacıklıktır. aşık olun kendi kendinize yaşayın aşkınızı için de bundan güzeli mi var.

0

günümüzde insanlar aşık olmadanda sevgili olabiliyor.