0

bir ilişki bittiyse tekrar başlamaması gerekir bence. sonuçta madem bir kez bir nedenden dolayı bitirmişiz neden o neden tekrarlanmasın.

0

tabii ki de konuşuyorum ama eşimle konuşuyorum yani eski eşim s çünkü eski erkek arkadaşım sağ asla konuşmam konuşmak da hoş karşılanmaz ona karşı duygularını hala varsa konuş olur ama ona karşı duygularım bitmişse kesinlikle konuşulmaması gerekiyor çünkü insanlar yanlış anlayabilir ve bir yaşamış bitmiş bir şey tekrar olmayacağını bildiğin halde hiçbir şekilde konuşmamız gerek yok arkadaş eski sevgili ne arkadaş asla olmaz bu devirde özellikle erkek kardeşin hariç kuzenlerin dahi onlardan bile kanka falan filan olmaz yani belli bir süre sonra erkek kadına aşık oluyor kadın erkek erkeğe aşık oluyor öyle muhakkak bir şey oluyor bir elektrik oluyor yani bunun için eski sevgiliden arkadaş olmaz ama eski eşin s yani sevdiğin sevgilin eşin olmuşsa eski eşinize çocuğun varsa yani görüşmek zorundaysan görüşürüz tabii ki de onda bir şey olmaz ona bir sorumluluk yoktu tam tersi görüşmesi gerekiyor çocuk için görünce görevini üstüne düşen her yapılması gerekiyor mesela ben eğer ki eski erkek arkadaşımı asla konuşmam gittiği gün bitti numaraları sildik engelledik birbirimizi her yerden ben numaramı değiştirdim mı bilmiyorum ne yapıyor ne ediyor hiçbir bilgim yok işte takip etmem onda da değil çok şükür bitmiş benim çevremde var birkaç tane erkek eski erkek arkadaşları hala konuşuyorlar bu kız ayrılmış kız bitirmiş ama erkek için ümit oluyor bundan ötürü eski erkek arkadaşından arkadaş olmaz konuşmamız gerekiyor

0

evet eski sevgilim ile yani sevdiğim biriyle konuştum yak n bir süre önce hala da konuşuyorum yani çocukluk aşkım oluyor kendisi ama dost kaldık daha sonradan dost olduk bu bakımdan hala arada konuştuğumuz olur öyle herhangi bir his içinde değil dostcça konuştuğumuz oluyor.

1

evet, eski erkek arkadaşımla da eski eşimle de gerektiği zaman konuşuyorum. her ikisiyle de ilişki öncesi nasıl arkadaşsak halen öyle arkadaşlığımız devam ediyor. eski eşim, bir arkadaşımızla evlendiğinden (bu 2. eşi de benden rahatsız olabileceğinden) daha seyrek haberleşiyoruz. sonuçta eski ilişkilerime karşı düşmanlık beslemiyorum. onların iyi ve mutlu olduklarını bilmek beni nasıl memnun ediyorsa onlar da benimle ilgili aynı duygudadır diye düşünüyorum.