0

gerektiği yerde alttan alırım ama haklıysam bir kez daha düşünürüm yani hakkımı ararım haklıyken sustutulmaktan hoşlanmam açık konuşmak gerekirse ama haklıyım diye bastıra bastıra da bunu savunmam güzel bir şekilde kibarca ifade ederim kendimi karşımdaki insan anlıyorsa benim için önemli olan budur. karşımda kendi hatasını kabullenen birisi olması gerekir ki ben bu davranışta bulunayım sürekli üste çıkan birisi olursa ben rahatsız olurum ve alttan almam beni ezmeye çalıştığını görürsem eğer bu beni rahatsız eder.

0

eğer o biliyorsa haklı olduğumu buna rağmen üste çıkmaya çalışıyorsa ben bir şey demem daha ona da . anlaması lazım ya. bir insan daha ne kadar kör olabilir anlamıyorum. haksızsa neden ben alttan alıyorumki.. bilmiyorsa o yaştan sonra da ben öğretemem ona bazı şeyleri .. gerçekten de ne hali varsa görsün derim yani. uğraşamam öylesiyle..

0

yani bu kişiden kişiye değişir eğer sevdiğim bir kişiyi ise altan alırım ve ortamı sakinleştiririm ama sevmediğim bir kişiyi ben haklıysam o kendini haklı gösteriyorsa karşısında sessiz durmam bir şekilde ona haklı olduğumu göstermeye çalışırım.