0

izmir bombası gerçekten çok lezzetli bir kurabiye çeşidi izmir bombası yapmak için öncelikle hamurunu hazırlarsınız hamur için gerekli olan malzemeler yoğurt tereyağı sıvı yağ pudra şekeri güzelce bir hamur haline getirilir daha sonra içerisine nutella doldurulur ne kurabiye kapatılır yüksek ateşte 10 dakika kadar pişirilir.
eğer sıcak yerseniz içerisinden çikolatası akacak ve sizi mutlu edecektir soğuk iseniz de yine çikolata yumuşak kalacak ve sizi mutlu edecektir :)

0

sen öğrenirsen yzda bende merak ettim tadını

0

daha önce hiç ismini duymadım izmir kumrusu desen cok yedim harika

0

internet vs gibi ortamlarda sık sık duyarak çok merak ettiğim şu izmir bombasını çok sevgili oda arkadaşımın izmirli olması sayesinde yeme şansını elde ettim. izmir de çok meşhur olan bir yer varmış ilk yediğim oradan alınmış idi ve gerçekten de benim bile sanırım hiç durmadan sonsuza kadar çikolata yiyebilirim diyen birisine dahi waow insani gerçekten tıkıyor ya dedirten tatlıdır. daha sonra ise farklı olduğunu kanıtlamak için izmir de daha farklı bir yerden getirmiştir aynı arkadaşım başta inanmasam da içindeki çikolatanın ciddi bi farkı olması dolayısı ile verdiği zevk ve tat ciddi anlamda değişiklik gösteriyor. daha sonralarında istanbul da da bazı yerlerde satılmaya başlandığını öğrendim ve fırsat bulduğum yerlerde gidip denedim. tabii ki gayet başarılılar ve ciddi anlamda yüksek derecede bir çikolata oranına sahip ama ilk denediğim yer her zaman için bana daha farklı gelmiştir. bu dediğim yer de sanırım internete yazdığınız zaman karşımıza çıkan ilk site okuyor ve gerçekten iyiler. bir de çok merak eden arkadaşlar için internetten sipariş edebilme şanslarının da olduğunu söylemek isterim. ben daha önce internetten almadım gakt bu işi gayet ciddiye alarak yapan yerler varmış diye duydum. aldığınız bomba tstlını yaklaşık bir 30 saniye kadar mikrodalga da ısıtırsanız eğer aradığınız tadı gene de bulabilirsiniz diye düşünüyorum. daha önce tost makinesinde ısıtma deneyimi olmuş birisi olarak. :))