1

rahmetli kemal sunal, şener şen, rahmetli halit akçatepe, kadir inanır, uğur yücel, demet akbağ, kartal tibet, tarık akan, gülşen bubikoğlu, münir özkul, ilyas salman isimli sinemasanatçılarımız her iki tür filmlerde oynamışlardır.

0

demet akbağ canlandı gözümde bir çok karakterde oynadı , şener şen de öyle girmediği rol kalmadı heralde, demet evgar dram dizinde oynuyor şuan ama önce komedi bir kadın bir erkek teydi. yılmaz erdoğan var tabii komedileri genelde biliyoruz ama kıvanç tatlıtuğ ve mert fıratla olan bir film vardı adı aklıma gelmedi o da dram. hümeyra var mesela her iki rolünde hakkını veren mükemmel kadın avrupa yakasında anne rolündeydi ve oldukça komikti, ulak- babam ve oğlu bu dram filmlerinde de oldukça iyiydi oyunculuğu - kıvanç tatlıtuğ da girdiği her rolden başarılı bi şekilde çıkanlardan, halil ve menekşe deki masum aşktan behlüle döndü adam daha ne yapsın aslında çok ama bunlar ilk aklıma gelenler

0

benim aklıma hemen demet evgar geldi bu konuda. kasın o kadar çok sinema filminde oynadı ki... o kadar çok tiplemeye girdi ki. en basitinden yakın iki filmini söyleyeyim. komedi. biri yahşi batı diğeri aile arasında. komedi filmi bu ikisi de. şuanda da avlu dizisinde oynuyor dram. beyza'nın kadınları dizisinde de oynadı. konusu dram mıydı tam çıkaramadım ama orada da üç ayrı tipi canlandırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. bir kadın bir erkek dizisi de sitcomdu mesela... yani o kadar iyi ki tipleme yaparken. her alanda aranılan bir oyuncu demet evgar. ondan ziyade hüsniye arkadaşımız da demiş. demet akbağ. yani onu da bir sürü filmde gördük. en basitinden çağan ırmak'ın filmi olan nadide hayat'ta oynadı. dram mesela o ... yine ondan sonra oynadığı bir film var. görevimiz tatil diye. o da komedi mesela. hükümet kadın filmleri... komedi. ezgi mola. yani oynadığı dizi dram mıydı bilmiyorum ama. uğur yücel ve şebnem bozoklu'yla oynadığı dizi mesela... sonra birçok komedi filminde yer aldı ezgi mola. yani benim aklıma bu 3 isim geldi bu dediğin iki zıt kutupta.