0

para verip alacağımız poşetlerin üzerinde firma isimleri yazacak onların da bize reklam ücreti vermesi gerekmez mi?

para verip alacaksam üzerindeki reklam yapan firma ismini de silsin.

6 cevap
0

gerekir sonuçta onların reklamını kendi paramız ile yapmış oluyoruz

0

ben çoktan baya poset biriktirdim tabiki fazla giderkden cebimde taşıyorum yada file artık.birde ben neden başka sinin reklamını belese yapiyimki bana bedava bisimi gerçekler reklamdan pay mi vercekler yok eğer isterse ler parasını bana verirler reklam yaparım aksi takdirde tabiki bu söz konusu olamaz bile bence.

0

bugün ilk poşetimi satın aldım vatana millete hayırlı olsun. insan on kuruşla falan başlatır şunun fiyatını dandik bi poşet neticede. peki ben boş durur muyum? durmadım tabi markete giderken siyah kalın keçeli kalem götürdüm. bir adet poşet satın aldım malzemeleri katmadan önce kalemi çıkarıp market adının ambleminin üstünü boyamaya başladım. kasiyer hanımefendi ne yapıyorsunuz diyor. aldığım diğer ürünlerle ne halt ettiğimin hesabını vermiyorsam poşeti de para verip aldım. ne yaptığım sizi hiç ilgilendirmez dedim. ama firmanin adı diyor. o zaman reklamınızı bile para verip yapacağız keriz miyiz biz dedim tık yok. kasiyerin suçu yok tabi ama bence herkes bi şekilde tepkisini göstermeli.

1

çok doğru fakat yıllardır sustuk ve ayaklı reklam panosu gibi dolandık ortalıklarda. bu saatten sonrada gerek kalmadı artık ses çıkartmaya.

0

bence de kesinlikle katılıyorum .sonuçta reklam yapıyorlar ve biz ona para verip alıyoruz. eğer para ile satılacaklarsa bundan sonra bence düz bir poşet satmalilar . sonuçta onları reklamının olduğu bir poşeti biz almak zorunda değiliz.

0

aynen... hem poşetlerini almış olacağız parayla hem de reklam olmuş olacak...