0

99 doğumluyum dünya futboluyla olmasa da ülke futboluna oldukça meraklıyım. bugün avrupaya ozanları melihleri çağlarları cengizleri gönderen bir lig olduk. aynı jenerasyondan çok arkadaşımız futbolda çok daha başarılı ve antrenörlerinden ilgisi çogunlukla gencleden yana çünkü döviz aldı başına gidiyor en iyi yatırım yerli yatırım olduğunu geç de olsa anladılar. iddia ediyorum ki 10 sene içinde bu ülkeye büyük bir turnuva kupası gelecek o zaman inşalalh bu yazımı okur hak verirsiniz

0

eğer ki bir milli takim kursaydim öncelikle optanın verilerine bakip bir takim kurardim.onlarin icine de tecrübeli oyuncalr da eklerdim.

1

milli takım kurmak isteseydim eminim kuracağım takım dünya kupasını alır gelirdi. ama bu a milli takımın başına geçen hocalara ne oluyorsa bir türlü başarıyı yakalayamadı ama ben yakaladım diyebilirim. tüm hocaların yaptığı genel olarak en büyük yanlış ligde oynayan büyük kulüplerin oyuncularından kurulu bir takım oluşturmak. en büyük yapılan hata budur işte. bunun yerine kendini kanıtlamış ve maçlarda bocalamayacak futbolcuların takıma alınması daha iyi olur kanatindeyim. kendini gösterecek, çok paralar alacak ve hava basacak değil, gerçekten ülkesi için ter dökecek futbolcular vardır. bursa sporda vardır, göztepe spor da vardır, kasımpaşa'da vardır, erzurum spor'da vardır. dahi birçok türk kulubümüzde iyi top oynayacak futbolcularımız vardır. evet! tecrübe önemlidir ama bu insanlara da en azından bir turnuva süresince sanş vermek gerekmiz mi? daha sonraki turnuvalara yatırım yapmış oluruz. şimdi ye kadar oynanan ve türkiye'nin en iyi oyuncuları oldukları iddia edilen futbolcuların bugüne kadar en büyük başarısı dünya 3. lüğü olmuştur. tamam bu da bir başarı ama biz sürekli adından ve kendi futbolundan söz ettiren bir a milli takım istiyoruz.

0

maç konusunda hiç bir bilgim olmadığı için bu soruyu cevaplayamayacağım.