0

bunu sadece bizim yaptığımızı düşünürdüm ama sonradan herkesin yaptığını öğrenince çok şaşırmıştım lokum kendi çok çok güzel zaten bisküvi ile birleşmesi daha da güzel daha da lezzetli oluyordu bunu ilk defa dayımın marketi vardı ve herzamn aynı şeyleri yedirdik ve çok sıkılmıştık dayım da dedi bisküvi arasına lokum koyup yiyelim yedim çok tuhaf ve ağır gelmişti bana ama sonra dan alıştım çok sevdim her gittiğimde yapıp yerdik çocukluğum onu yemekle geçti diyebilirim şuan hiç yemiyorum ama hiç denk gelmiyor çünkü onun yerine daha çok hazır şeyler yiyoruz ama onun yerini hiçbirşey vermiyor işte eskiler bunu daha iyi bilirler şimdiler pek bilmez bunu hazır şeyleri daha çok severler ama biz eskiden herzamn böyle şeyler uydurup yerdik ve çok hoşumuza gider

0

o sevilmez mi ya onu sevmeyen var mı cidden en sevdigim şeylerden birisi şuan canım çekti mesela hani cuma namazdan sonra verilirdi ya insan o günlere gidiyor bir de cenazede ya da düğünde verilirdi ben küçükken şimdi öyle çok yenmiyor.

0

olmaz mı hemde nasıl güzel olurdu. benim çocuğum bunu gördüğünde o manevi duyguyu hiç anlayamayacak.özellikle kandil akşamları babam eve özel olarak bu arası lokumu buskivilerden getirirdi ve biz bilirdik her kandil akşamı bu biskuvilerden geleceğini. çocukluğum ne kadar güzeldi .

0

bunu herkes yapmıştır bence. petibörler hemen kırılıyor ama olsun. tadı lezzetli. bazı cuma günleri camiden çıkınca dağıtılıyor. ben de iki petibör büskivi ve bir lokum alıp arasına koyup yiyorum. :)