0

çocuğu onu bir kasık bile aldığında onu özellikle başkalarının yanında yediğini söylersen yavaş yavaş kendini yemeye alıstırıyor ve güzel şeylerle bilgilendirirsen biraz zaman sonra kendiliğinden istiyor

0

yoğurt sevdirmek için öncelikle yoğurtun ekşi olmaması gerekiyor. yoğurtun içerisine bebe bisküvisi, muz, elma ve armut dilimleri konulabilir. bu şekilde zamanla yoğurdu seviyorlar.

0

bende küçükken yiyemezdim ya içine pekmez koyardık yada çilek muz gibi sevdiniz meyvalardan koyup sağlıklı bir şekilde yenebilir.

0

yani içine farklı meyveler dograuabilirsiniz ve bu onun için ne kadar faydalı olduğunu öğretirseniz sorun kalmayacağını düşünüyorum.

0

çocukların birşeyi sevip sevmemesi sizin en küçük halinden bu yana kadar istemediğinde ona bu şeyin faydalı birşey olduğunu öğretmek olmalıydı bakın güzel birşey demedim çünkü güzel kişiye göre değişebilir ama bu yiyeceğin faydalı olduğunu anlatmak onun ilgisini çekecektir güzel olup olmadığına kendisi karar verir ama faydalı dedim mi mecbur kalmış olur