0

para biriktirmeye karar verirsem asla bozuk para harcamam. elimde bozuk para ve kağıt para varsa kağıt parayı bozar para üstü ve diğer bozuklukları direkt kumbaraya atarım. etkili bir çözümdür :)

0

aslında bir çok hayalim var özellikle sanatsal aktiviteler yapmayı planlıyorum . bağlama almayı kursa gidip öğrenmeyi ayrıca dans kursu ingilizce kursu hatta dağcılık ve spor gibi kurslara başvurmayı çok isterim .

0

öğrenciyim o yüzden para biriktiremiyorum okulda yemek yediğim için çok para harcıyorum ama eğer para biriktirmeyi başarırsam ilk önce kendime bir kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum

1

valla para biriktiremiyorum ki çok borcum var üstelik birde sigara kullanıyorum. eğer ki borcum olmasaydı biriktirdiğim parayla ilk ehliyetimi alırdım. daha sonra çeyrek altın yapar biriktirirdim. ileride fiyatı uygun bir araba alırdım.

1

kumbaraya para atmak dışında pek para biriktirme girişimim olmadı. ciddi bir para biriktirdiğim de düşünürüm sanırım bunu. şimdilik hep bir eksik gedik kapatmaya yarıyor biriktirdiğimiz paralar.

1

para biriktirmek istiyorum ama yapamiyorum eger biriktirirsem ilk alacam sey telefon

1

surekli para biriktirip birseyler yapiyotum ki ben. :) kitaplarim. gittigim gezilerim hep biriktirdigim paralarla oldu.