0

uyku açtığı düşünülen fakat faydası olmayan kahvedir. çok şekerlidir. bilinmesi gereken şey kahve içerisinde şeker, süt tozu, süt varsa o kahve uyku açmada etkili değildir. 3 ü 1 arada içerken şeker içiyor etkisi gerçekten çok yüksektir. aynı zamanda kahve içerisinde kullanılan süt tozunun sağlığa ciddi zararları olduğu tespit edilmiştir. imkanlar doğrultusunda içinde süt tozu bulunan kahveler yerine sütlü kahve tercih edilmelidir. hem tat bakımından üsttedir hemde sağlığa zarar bakımından daha uygun düzeydedir.

0

eski tadı daha güzeldi şimdiki çok şekerli artık türk kahvesini tercih ediyorum

0

turk kahvesi tercihim . ama arada bunuda iciyorum guzel oluyor

0

yüksek oranda şeker içerdiği için fazlasıyla zararlı ve kilo yapıyor

0

çok güzel beni uykusuz bırakıyor uyumuyorum uyumak istemiyorum o yüzden kahve içiyorum ama falzsı zararlı tavsiye etmem ben içiyorum ama

0

bu tarz karışım kahveleri kahve olarak değerlendirme yorum çünkü içerisindeki kahve oranı gerçekten çok az üçü bir arada kahvelerde kalitesiz kahveler genellikle.

0

ben üçü bir arada nescafeyi daha çok sınav zamanı çalışırken içiyorum ve gayette güzel oluyor ben beğeniyorum yani.

0

ve unutmadan 3u1 arada gerçekten cok kilo yapıyor

0

tat olarak mükkemel fakat kafain içerdiği için cok zararlı

0

üçü bir arada kahveler genellikle sağlığa zararlıdır diyorlar bende yine de ara sıra içilmesi güzeldir genellikle neskafanin sütlü köpüklüsünün hoş bir tadı vardır

0

bir ara baya ictigim bir kahve turu. ama iste icerisinde bulunan katki maddelerinden dolayi biraktigim kahvedir. yani nescafe icilecekse kendimiz yapmaliyiz. sadesini alin, sutunu sekerini kendiniz katin derim. yoksa icerisinde bulunan katki maddeleri insan sagligini oyle bir etkiliyor ki anlatamam. hep bir aroma, kivam arttirirci filan derken icine baya katki maddesi giriyor.

0

fazla şeker katıklarını dusunuyorum tatlı gelıyor cunku

0

nescafe 3ü 1 arada içeceği genel itibarıyla başarılı fakat içecek olursam ben ikisi bir arada olan şekersizi tercih ederim.çünkü üçü birarada içtikten sonra ağzımda yoğun şeker kokusu bırakıyor yani içeriğinde çok fazla şeker var. şeker tadı da kahvenin tadının önüne geçiyor. ayrıca üçü birarada içtiğim zaman midede bir yanma hissi oluşturuyor ki bu da aslında içeriğinde çok fazla kimyasal olduğunu ve mide öz sıvısını etkilediği anlamına gelir. kahve içmek istersen ve imkanın varsa tercihim türk kahvesi yönünde oluyor. hem doğal ve katkı maddesi yok ,hem de içimi çok güzel oluyor.