0

en iyisi nescafe..............................

0

yeri geldiğinde çay yeri geldiğinde nescafe herkesin damak zevki tabikide farklıdır çayı sevmeyende var nescafeyi sevmeyende var ama benim tercihim bi nescafe bi çay

0

bu kişiye göre değişir mesela ben çay içince kendime geliyorum. kahve çok etki etmiyor. çay içmek beni kendime getirir ve uykumu alır. özellikle sabah kalkınca çay içmek güne iyi başlamamı sağlar. aslında kahvenin uyku açması gibi bir durum pek yok bence. biraz insanlar kahve içince kendime geliyorum demelerini psikolojik buluyorum. kendilerini öyle motive ediyor olabilirler. birebir kahvenin insanı kendine getirdiğine çok inanmıyorum açıkçası. bana göre çay daha etkili kahveye göre. bu yüzden çay içmeyi seviyorum. çay beni kendime getirir. uykumu alır. hararetimi alır. içimi isııtır. çayı sevdiğim için uykumu aldığını da düşünüyor olabilirim.

0

eğer gerçekten yorgun ve uykulu olsanız ne içerseniz için uykunuz açılmaz ama normal şartlarda sert kahveler uykuya daha fazla açabilirler içerisindeki kafein miktarı daha fazladır çünkü.

0

nescafe çaya göre daha çok açar uykuyu :)

0

çayi ben sadece keyf olarak icerim birde kahvaltıda harıcınde fazla etkisi yoktur.ama kahve tabiki yorgunlugu alır insanın kendısıne gelmesini saglar vede dıkkat dagıttı icin daha cok etkilidir.

0

nescafenin dikkat dağıtıcı özelliği uyku açmadada işe yarıyorr denenebilinir

0

çay uykuyu pek fazla açmıyor bu konuda nescafe daha etkili olacaktır

0

nescafe açar ama biraz acı olacak diğerleri fayda etmez

0

hiçbiri iyi değil ikisini de içmememelisin!

0

içinde kafein miktarı fazla olduğundan kahve daha çok uyku kaçırır..

0

nescafe fakat mümkünse sütsüz olsun. içerisinde süt olursa pek işe yaramıyor. uykunuzun kaçması için kahvenin sert olması lazım.

0

nescefe icindeki minerallerin kani hizlandirdigi icin uykuyu daha cok acar ve bu daha iyi anlamina geliyor

0

nescafenin icindeki maddeler yuzunden uykuyu daha cok acar zaten halk arasinda da cay icince uykun gekir nescafe icince uykun kacar diye

0

nescafe ama sade olacak sert olanı diğerleri hiç bir işe yaramaz

0

kesinlikle nescafe zihni açıyor :).......