0

nescafeyi nasıl ve neli içeceğinize bağlı bu durum . eğer sütlü içecekseniz nasıl seviyorsanız sütü fazla olsun istiyorsanız daha fazla süt daha az kafein ile dengeler ise daha güzel bir tata sahip olur.

0

nescafe yaparken püf nokta su oranıdır.suyu ne kadar az koyarsan tadı okadar güzel olur.

0

herkesin damak tadi farklidir... o yuzden kimisi sekerli icer mesela 2 tatli kasigi atip, kimisi sert ve sade icer... degisir kisinin damak tadina gore

0

nescafe yaparken kahvesinin az olmamasına özen göstermelisiniz kahvesini bol koymanız gerekiyor. önce kahveyi koymalısınız daha sonra suyu koymalısınız çünkü önce kahveyi koyduğumuzda su daha güzel kahveyi eritiyor ve kahve iyice su ile birbirine girmiş oluyor.

0

nescafeyi kişinin tercihine göre ayarlayabilirsiniz.herkes farklı şekilde tercih edebiliyor.

1

herkesin kendi damak tadına uygun lezzeti alacağı bir oran vardır. o da deneme, yanılma yöntemiyle bulunabilir. zamanla oturur zaten. sade ve şekersiz, kremalı ve şekersiz, kahve ve kremalı, ya da üçü bir arada herkesin tercihi farklı olabilir. ona uygun ölçülerde yapılmalıdır.

2

nescafe yapmamı çok da bir püf noktası yok aslında. kahveye hazırlayacağınız bardağın boyutu ve içecek olan kişinin sert bir kahveden mi yoksa daha yumuşak bir kahveden mi hoşlandığına bağlı olarak göz kararı kahve ve süt tozu ayarlaması yapıyorum ben. eğer sütsüz ve şekersiz içecek olan biri varsa sadece kahveden yapıyorum ve bir kupaya 1 tatlı kaşığı kahve genelde yeterli oluyor. orta yumuşaklıkta sütlü bir kahve yapacaksan da yine bir kaşık kahve ve yarım kaşıktan biraz fazla süt tozu koyarak kıvamı tutturuyorum. ama kahvenin markasına göre de değişiyor bazen durum. bazı markalarda aynı ölçüleri kullandığımda daha duru bir kahve çıkıyor ortaya.

1

nescafe yaparken koyulacak kahve miktarı kişinin zevkine göre değişir. bazı insanlar sütlü severken, bazı insanlar da sert ve sade olarak sever. ben sütlü ve yumuşak içimli olan kahveyi tercih ederim. daha güzel oluyor.