0

kesinlikle tuzlarım.can eriğini cok yerim ve yerken defalarca tuza batırıp yerim.canım cok çekti şuan ama malesef mevsimi degil.mevsimi gelince yicem.yemekten hiç bıkmadigim bir meyve.helede tuza bandırıp yedigim zaman.

0

genellikle ben o yeşil erikleri pek fazla sevmiyorum eksikliğinden dolayı yiyemiyorum ekşiliğine tikim var.

0

evet öncw yıkarım sonra üzerine tuzu serperim erik tuzlanıp yenilirse daha güzel aromalı bi tadı oluyor şimdi tam zamanı alıp yiyeceksin bahçede dalında koparacaksın ama ekli eriği fazla yiyemiyorum neden derseniz dişlerimi kamaştırıyor kamaşınca iki taneden fazla tüketemiyorum benimki tatlı olacak

0

erik demek = tuz demek tuzsuz erik olmaz benim için çok fazla seviyorum bir an önce erik mevsimi gelsin tuzlayıp tuzlayıp yiyelim.

1

can erikse tuzlanmadan yenmez diyeceğim de her türlü yerim. ama tuzlanınca daha bir sulanır, şu an ağzım sulandı. allahtan bahar geliyor da yavaştan tezgahlarda görmeye başlarız çağladır, erikdir doyarız bir güzel. keşke imkan olsa da dalından yeme fırsatını yakalasak bahçelerden. büyümeden yetişmek lazım.

0

her zaman değil ama bazen benim de canım çekmiyor değil o şekilde.. diğer türlü de yeşil eriği ekşi ekşi yemeyi seviyorum aslında böyle kütür kütür nefis oluyor..

0

ekşi erik tuzlayarak yenir tatlı erik tuzlanmaz yaz gelse de yesek erik deyince insanin ağzı sulanıyor.

0

erik yerken tuz ile birlikte yiyemem, pek fazla tuz ile aram yok.tuzu bir tek yemeklerde seviyorum, o da az biraz olması kaidesiyle.erik sulu sulu olduğu için o tadı zaten ağıza sunduğu an, kendimden geçiyorum.

0

ekşi erik tuzlanarak yenir ama normal erikler özellikle papaz eriği tuzlanmaz kütür kütür yenir. insanın ağzı sulanıyor erik denilince bir an önce çıksa da yesek

0

tatlı erik tuzlanmaz ekşi erik efsane olur tuzlu tuzlu o yüzden sadece ekşi erik tuzlanır yenir.

0

tadı gelmez ki öyle tuzlanirsa tuz mu yiyoruz yoksa erik mi bence sade yemek daha iyi elmayi sekere mi batiriyoruz ki?

0

eyer tatlıysa tuzlamam ama kekre oluyo bazen tuzlayınca tadı güzel oluyo ama bayağı tüketirim hatta yemeyi dört gözle bekliyorum

0

tuzsuz erik düşünemiyorum bile bence eriğin en güzel yanı tuzla muhteşem bir ikili olması ama ne kadar sağlıklı tartışılır

0

evet öyle çok güzel oluyor hem başka türlü tadı çıkmıyo gibi

0

evet tuzlarım cok güzel oluyor öyle. erik canım cekti ya bu aralarda suan 400 civari olmus kilosu o yüzden alinmiyorda. biran once yaz gelsede yesek.

0

hayır, erik ve çağla türevlerini asla tuzlamam, tuz ile tükettiğim tek meyve sebze domates salatalık