0

hamburger tartışmasız 1. olur. dışarda adana dürüm, ekmek arası ızgara köfte, soslu dürüm, tavuk döner ... say say bitmez.

0

valla bi kere turşulu sosisli ekmek yemiştim çok beğenmiştim ona dayanamayıp iki tane yerim heralde

0

genelde abur cubur yiyorum surekli birseyler yerim.yani sık sık tatli tuzlu ne varsaa
ama hamburgeride cok severim.ikitane yerim yani cok guzel :)

0

hepsii ya niye yemiyim zaten sonuçta ölümlü dünya dimi ama devamlı değil tabi canım isterse de kısıtlamam kendimi

0

fastfood olarak ben en cok hamburgeri seviyorum. cidden cok guzel geliyor tadi ve vazgecemiyorum desem yeridir. yani su an su saniye bile onumde olsa yiyecegim o derece :d. bir de onun yaninda abur cubur var. en cok abur cubur yiyorum ama hamburgerden cok. cunku hamburger yemem pek mumkun olmuyor.

0

ben daha çok abur cubur yemeyi tercih ediyorum özellikle de cipsi ve çikolatayı çok severim ve severek yiyorum her hafta bunlardan almazsam olmuyor özellikle de çikolatayı sürekli yiyorum ben çikolatayı çok seviyorum annem bana kızsa da yine de çok fazla çikolata seviyorum facebook olarak ise hamburgeri sevmiyorum daha çok doğal ürünleri seviyorum.

0

yani ben en cok cipsiye ve cikolataya dayanamayip yiyorum. seviyorum bu ikisini. cikolataya zaten bayiliyorum. cipsi de film izlerken vazgecilmezim diyebilirim. yani hic yemeyecek kadar az yiyebilsek keskr. oyle bir bilincaltimiza islemisler ki reklamlarla. satis yapip para kazanacaklar ya. :d :d bunlarin satisini yapanlarda az b.k degil :d

0

ben etli hamburgeri çok seviyorum. açıkçası ona dayanmıyorum. birde döner. zararlı ama ne yapim dayanamıyorum.