0

lütfen balıktan bahsediyoruz balık limonsuz olur mu olmaz hele benim bir kankam var balığın üzerine bir sos yapıyor başka yerde yiyemezsiniz yok tarifini vermek isterdim ama o onun bir sırrı o yüzden burada paylaşmayacağım ama yanına da güzel bir kaşık salata ya da mevsim salata her türlü balık bol limonla gider ben büyük büyük balık sevmiyorum ama olsun her türlü vallahi bence bolca limon sıkılmalı balığın tadı limonsuz olmaz nasıl ki turşu limon suyuyla oluyorsa balık da sadece limonla yenir. :))

1

kim nasıl keşfetmiş neden limon sıkıyoruz bilmiyorum ama limonu balık dahil bir çok seyfe kullanıyorum güzelde yakışıyor

0

balığa limon sıkan çok insan var çevremde ama ben çoğu yiyeceği ayrı ayrı yemekten mutlu olurum. balığa limon sıkmam ama balığın yanında bol havuçlu marullu bir salata varsa onun üzerine limon sıkıp salatayla birlikte ekmek arası yemeye bayılırım. ama salt yiyeceksem limon falan sıkmam. sadece balığın tadını almayı tercih ederim.

0

ben sıkmıyorum. ve balığa limon mu sıkılırmış diyenlerdenim. ben limonun , balığın tadını bozduğunu düşünüyorum. yani tercih edebileceğim birşey değil balığa limon sıkmak.