0

kahve, sıcak çikolata oralet ,salep, nane limon, ihlamur.

0

onlarca cevabı olabilir bu sorunun ama öncelik tabi ki kahvedir. sütlü filtre kahve de en güzelidir. türk kahvesi ise gururumuzdur. çayın çeşitleri aynı zamanda çok tüketilmektedir. haricinde ise sıcak çikolata, sahlep olabilir. sahlep çilekli olarak kesinlikle denenmesi gereken bişey. sıcak şarapta içilesi bir şeydir diye düşünüyorum henüz içemedim.

0

türk kahvesi candır ama çok fazla içemiyorum. sek kahve severim sadece, benim için filtre kahve olmasına gerek yok hatta filtre kahve kelimesine de ayar oluyorum. filtre kahvenin bir farkını da göremedim lezzet olarak bilmiyorum garip. sıcak çikolata da sevilir ama çok tercih etmem .

0

ben çayı çok severim çay haricinde sütlü kahve, türk kahvesi, kuş burnu, reyhan gibi bitki çayları içerim.

0

çay dışında sıcak olarak genellikle kahve içmeyi severim

0

nescafe
türk kahvesi
bitki çayları
nane limon
aklıma bunlar geldiii

1

hergün günde üç. veya dört defa.cay içiyorum çay ı çok seviyorum

1

valla ben gün içerisinde en fazla çay içiyorum. rahat bir demlikgten fazla çayı tek başıma içiyorumdur. onun dışında günde çoğu zaman iki defa türk kahvesi içerim. o da köyü türk kahvesi ve çay bardağında olacak. bizim burada süvari kahve derler. bu ikisi dışında sıcak içecek olarak ara sıra bitki çayları içerim. özellikle kayısı çayı severek içtiğim bir çay türüdür. ayrıca kışın çok sık olmasa da salep ve nescafe de tüketirim keyfime kalmış yani. ama çay dışında en çok tükettiğim sıcak içecek kesinlikle türk kahvesi.

1

turk.kahvesi nescafe capiccinoooo :) ama cay vazgecilmez ya harika genelde cay :)

0

açıkçası ben çayı da pek içmem günde en fazla 1-2 tane içerim, onun dışında sıcak içecek olarak kahve içerim kahveyi de çok severim.