0

sıck cay tercih edilir.ama isteyen insanlar yaz aylarinda soguk cay icebilir.tercihe gore degisir.mesela kahvavltilarda sicak cay daha guzel olur.ben oyle yapiyorum.ama caylari sevmeyen insanlarda var.cay guzel bir icecektir bence.fazla olmadikca tuketilebilir

0

tabiki sıcak soğuk çay nedir arkadaşım. bari çayımıza karışmayın .çay dediğin sıcak içilir kışın içini isitir . yazın hararetini alır böyle bir güzelliğe sahip bizim çayımız. yazı başka güzel kişi başka güzel. her zaman severek içilir. özellikle mutlu aile ortamında çok içiyoruz. çaysız oturma olmaz bizde çay demini alırken muhabbette demini alır. ve güzellikler bir arada yaşanır sohbet muhabet derken zaman akıp.gider

0

soğuk cay nedur uşağım cay dediğin derlenecek tavşan kaji gibi olup sıcak içilecek

1

çayım soğuduğunda içemeyen bir insan olarak elbette sıcak ve dumanı üzerinde çay. ama soğuk çay da yazın güzel gidiyor. kısaca çayın her türlü gideri var bende.

0

çayın iyisi sıcak olanıdır, soğuk çay aynı hazzı vermez.

0

cay her zaman sıcak içilir dumanı tütmeli çay sıcak içilmeden cay olmaz

0

sıcak çay tercih ederim zaten soğuk çayı bir türlü anlayamamışımdır. içenler nasıl içiyorlar diye. ben sıcas çay içiyorum ve çok memnunum.

0

ilk baslarda bende soguk çay içerdim ama sonrasinda iyice bozdular.suan için bende sicak çay tercih ederim.

0

çay çaydır kardeşim soğuk çay nereden çıktı.zaten çay vardı başına soğuk koydular.ben çayı tercih ederim.

0

sıcak cay tabıkı o cay o dudagı yakıcak tat oyle alınır

0

tabiki sıcak çay tercih edilir. soguk çay bana göre meyve suyundan farksız

0

ben sıcak çay içerim. ice tea'yı sevmiyorum.

0

sicak cay icmeyi tercih ediyorum genelde soguk cayi benim cocuklar seviyor ice tea icmeye bayiliyorlar tabi cola icmelerinden ziyade soguk cay icmelerini tercih ediyorum

0

bazen ikisini de içerim. ama daha çok sıcak çayı tercih ederim. sıcak çay kışında yazında çok iyi geliyor insana.

0

sıcak çay tabiki.ben soğuk çay asla içmem içemiyorum

0

soguk çayda güzel evet ama sicak çayın yerini tutamaz elbette.şahsen ben cayı sıcak içen insanlar arasına dahil olmaktadyım.kücüklükten bu yana cay icen ve seven biri olarak sicak cay denildigi zaman benim için olay bitmistir.

0

ben bekarken kaçak çay çok icerdim. evlendiğinde beri yılda bir kere bir bardak çay icmisimdir. ben kaçak çaya alışkın olduğum için türk çayını icemiyorum. zaten çayla aram yok soğuk , sıcak fark etmez ikisinide sevmiyorm.

1

sıcak çay içerim havalar bu haldeyken.. soğuk çay olarak.. sadece yazın lipton ice tea şeftali içilir bizim evde.. özellikle ufak oğlumun vazgeçilmezidir lipton ıce tea şeftali.. limonlusu, mangolusu olsa da.. sadece şeftalili olan..
yaz kış akşam yemeğinden sonra bizde çay demlenir.. mutlaka 4 bardak herkes içer..

0

ben soğuk çaydan hiç bir şey anlamıyorum yavan geliyor tadı en güzeli demli sıcak çay