0

yemeği yediğim yere göre değişir. acil iki dakika atıştırayım diye girdiğim bir tavuk dönerciden haz almam. ancak bir et restoranında saatlerce oturabilir. deniz kenarında bir balık yemeği yiyebilir.

0

hayır çok sevmem açıkcası dışarıda yemek yemeyi en sağlıklı yemeğin evde olduğunu düşünürüm ancak acıktığım ve mecbur kaldığım zaman elbette dışarda yemek tüketirim. ancak herzaman yapmam genellikle evde yemeyi tercih ederim ve evde yemek yemeyi severim hem daha rahat olur hem istediğimi yapabilir ve yiyebilirim bundan dolayı da evdeyim yemek ydmek bana kendimi daha iyi hissettirir.

0

yani evet dışarda yemek yemeyi severim ama ev yemeğini rahat ye ben evde yemek yemenin rahatlığını vermez tabii ki ama dışarda yemek yemeyi seviyorum genel olarak

0

evet dışarda yemek yemeyi çok severim genel olarak ev yemeklerini tercih etsen bile haftada bir veya iki haftada bir dışarda yemek yemeyi severim tabi bu tek başına olacak bir şey değil arkadaşlarımla beraber dışarda yemek yemek keyifli oluyor bunun dışında ailemle haftada bir dışarda yemek yeriz ve çok keyif alırız ama çok fazla zarar olduğu için ev yemeklerini evde yemeği gelin olarak daha fazla tercih ediyorum dışarda yemek yemeyi bir eğlence bir değişiklik olarak görüyorum sadece.

0

arada dışarıda yemeği severim değişiklik olsun diye herzaman evde ye ek sıkıcı oluyor bazen çıkıp deniz kenarında güzel bi restorantta balık yiyeceksin bazende güzel bi piknik alanında kebabını açık gava pişirip yiyeceksin nefis bişey olur içeriye hep tıkalıp kalmayacan

0

hazır yemek yemeği seviyorum ama dışarda yemeyi sevmiyorum rahat olmuyo yerken sıkılıyorum daha çok eve sipariş verip rahat rahat yemeyi yerken telefondan veya televizyondan birşeyler izlemeyi seviyorum.

0

hayat şartlarım beni dışarda yemeye fazlasıyla zorluyor ama yinede pek sevmiyorum. en azından tek başımayken dışarda yemek yemekten nefret ediyorum diyebilirim çünkü çok sıkıcı oluyor insan konuşucak birini oyalanıcak bişeyleri arıyor.

0

soyle severim eger ailem le veya esimle cikip yemek yiyorsam disarida tabikide hosuma gider ama bir yandan da soyle bisey var disarida nasil bir titizlikle yapildigini veya nasil bir ortamda yapildigini bilmiyoruz bu yuzden pekde disarda yemek yeme taraftarida tam degilim ama dedigim gibi esimle ve cocugumla tabikide ayda bir kez cikariz ve severim onlarla yemegi

0

evde pek birsey yiyemem ama disardaa cok yerim. acik hava iştahimi aciyor galiba iyi geliyor disarda yemek yemek :)

0

eğer sevdiğim bi yemese bayılırım eğer sevmediğim bişey se zulüm gibi gelir ama genelde severim dışarıda yemeyi

0

dışarıda yemek yemeyi arada bir seviyorum. sürekli dışarda yemek pek hoşuma gitmiyor. dılarda genellikle kebap, ciğer, dürüm, kelle paça, balık tarzı şeyler yerim. sürekli ille de dışarda yemek yiyeyim demem sadece keyfime gelirse arada bir yerim.

0

hayır dışarıda yemek yemeyi önemseyen biri değilim evimde yemek daha güzel bana göre.

0

dışarıda yemek yemeyi severim ama öyle olmazsa olmazlarımdan değildir. ayda yılda bir belki yerim.

0

ben dışarıda yemek yemekten pek hoşlanmıyorum. evde her ne yersem yiyeyim beni dışarıda yemekten daha çok mutlu ediyor.

0

evet dışarda yemek yemek hoşuma gidiyor onun bir ayrı havası oluyor heleki evde zor yapılacak birşey ise dışarda yemek daha iyi geliyor.